Η Chloë Sevigny θέλει την βοήθεια σου

Η Chloë Sevigny θέλει την βοήθεια σου Facebook Twitter
1

 

Σύμφωνα με το Dazed and Confuzed ότι και να κάνει η συμπαθέστατη Chloë αξίζει τον χρόνο σου. Η σταρ που έγινε διάσημη από την συμμετοχή της στο Kids την καλτ ταινία του Larry Clark και ακόμη κάνει επιτυχία 20 χρόνια μετά στην τηλεόραση στην σειρά Bloodline.

 

Πρόσφατα συμμετέχει σε μια νέα ταινία που λέγεται ‘Slow Machine’ μια κωμωδία καταστάσεων με θρίλερ στοιχεία που σκηνοθέτησαν οι Joe DeNardo και Paul Felten. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι χρειάζονται 30.000 δολάρια για να το ολοκληρώσουν. Θα γυριστεί σε φιλμ 16mm και θα είναι μια πολύ lo-fi κατάσταση. 

Όπως γράφουν στην σελίδα της καμπάνιας που κάνουν στο Kickstarter, οι σκηνοθέτες περιγράφουν το φιλμ ως κωμωδία. «Είναι σαν να σκηνοθετεί ο Andy Warhol ένα θρίλερ του Whit Stillman»

H Chloë Sevigny παίζει ένα χαρακτήρα που ονομάζεται Chloë (sic) αλλά δεν είναι σίγουρο αν παίζει τον εαυτό της. Στην ταινία επίσης παίζει η ελληνοαμερικανίδα μουσικός Eleanor Friedberger, της φήμης των Fiery Furnaces.

Η υπόθεση έχει να κάνει με μια άνεργη ηθοποιό που ερωτεύεται έναν ειδικό πράκτορα της αντιτρομοκρατικής οργάνωσης της Νέας Υόρκης. Η σχέση τους πάει κατά διαόλου και το σκάει με την μπάντα της Eleanor Friedberger.

Τα λεφτά που θα μαζευτούν λένε οι δημιουργοί θα πάνε εκτός των άλλων στα σκηνικά και σε αντικείμενα όπως σκούπες, μπογιές και τέτοια πράγματα. Θα πληρώσουν και τους ηχολήπτες! Ανάμεσα στα δώρα που δίνουν σε όσους βοηθήσουν είναι ένα τατουάζ και μια συναυλία της Eleanor Friedberger κατά την διάρκεια μιας ειδικής προβολής.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρικ Στιούαρτ (1940-2026): Ένας υπερήρωας με βρετανική φινέτσα

Απώλειες / Πάτρικ Στιούαρτ (1940-2026): Ένας υπερήρωας με βρετανική φινέτσα

Ο Sir Patrick δεν ήταν μόνο ο διακεκριμένος ερμηνευτής των σαιξπηρικών ρόλων, αλλά διέθετε αυτοσαρκαστικό χιούμορ, ως βέρος Βρετανός. Από τον καθηγητή στο X-Men μέχρι τον κυβερνήτη του Star Trek, απέδειξε πως η παιδεία και η αβίαστη ευγένεια είναι οι πραγματικές υπερδυνάμεις.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ευθύμης Kosemund-Σανίδης: «Για να φτάσει η ταινία στο κοινό χρειάζεται ένα πλαίσιο που μόνο η πολιτεία μπορεί να δώσει»

Οθόνες / Ευθύμης Kosemund-Σανίδης: «Η Ελλάδα αντιμετωπίζεται ως μαγαζί. Το ίδιο και ο κινηματογράφος»

Ο Ελληνογερμανός σκηνοθέτης της βραβευμένης ταινίας «Ένας ολόκληρος άνθρωπος σχεδόν», που συμμετέχει στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, μιλά για έναν κόσμο όπου κυριαρχεί το χρήμα και την προσπάθειά του να δημιουργήσει έναν χώρο και χρόνο όπου μπορεί να γεννηθεί η αγάπη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Οι σταρ μιας άλλης εποχής που ανακαλύπτει ξανά η Gen Z

Οθόνες / Iconic! Πώς η Gen Z ερωτεύτηκε τους παλιούς σταρ

Από την Τζέσικα Λανγκ και την Κάθι Μπέιτς στο «American Horror Story» μέχρι την Τζέιν Φόντα και τη Λίλι Τόμλιν στο «Grace and Frankie», ένα εντελώς διαφορετικό, νεανικό κοινό ανακαλύπτει ξανά και αποθεώνει ηθοποιούς που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Στη νέα «Carrie», ο τρόμος έχει προφίλ στα social media

Οθόνες / Στη νέα «Carrie», ο τρόμος έχει προφίλ στα social media

Πενήντα χρόνια μετά την εμβληματική ταινία του Μπράιαν ντε Πάλμα, ο Μάικ Φλάναγκαν μεταφέρει την ιστορία του Στίβεν Κινγκ στη μικρή οθόνη μέσα από μια σειρά που εξερευνά τους εφιάλτες των σημερινών εφήβων, με φόντο την ψηφιακή ζωή και το διαδικτυακό bullying.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Τέσσερις ξεχωριστές κουίρ ταινίες για το 67ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Οθόνες / Τέσσερις κουίρ ταινίες που θα δούμε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Λίγο πριν από την έναρξη του 67ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, είδαμε τέσσερα ξεχωριστά φιλμ κουίρ θεματικής, από τη Βρετανία, την Ισπανία και τις ΗΠΑ, που θα προβληθούν στο τμήμα «Ανοιχτοί Ορίζοντες» και αναμένεται να συζητηθούν.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Το «Glee» επιστρέφει με reboot! Όσα γνωρίζουμε για το cast, την πλοκή και την πρεμιέρα

Οθόνες / Το «Glee» επιστρέφει: Όλα όσα γνωρίζουμε για το cast και την πλοκή

H δημοφιλής σειρά ετοιμάζεται για reboot στη μικρή οθόνη, πάνω από δέκα χρόνια μετά το φινάλε της. Τι ξέρουμε για την πρεμιέρα, ποια γνώριμα πρόσωπα ενδέχεται να ξαναδούμε, καθώς και 10 διασκευές από τη σειρά που αγαπήσαμε.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Το Πρίσμα Κλαμπ θέλει να δούμε ξανά ελληνικό σινεμά με νέο τρόπο

Οθόνες / Το Πρίσμα Κλαμπ θέλει να δούμε ξανά ελληνικό σινεμά με νέο τρόπο

Ο Φίλιππος Κορδαλής κάνει πράξη το εφηβικό του όνειρο, με το Πρίσμα Κλαμπ, ένα κινηματογραφικό κλαμπ που προσεγγίζει το ελληνικό σινεμά μέσα από μια νέα ματιά. Ο πρώτος κύκλος περιλαμβάνει 13 κουίρ ταινίες από διαφορετικές δεκαετίες και κινηματογραφικές γλώσσες.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

σχόλια

1 σχόλια
Συγγνώμη, δεν έχει η Κλοε 30000 δολλάρια να τους δώσει? Δεν θέλω να κάνω την έξυπνη, αλλα δεν υποτιθεται ότι είναι πολύ πετυχημενη και βγάζει χρηματα? Οκ, να βοηθησεις καποιον που ξεκιναει τωρα να πραγματοποιησει το ονειρο του, αλλα ελεος, οχι και ατομα οπως την Σεβινυ που υποτιθεται εχουνε και χρηματα.