11 τρίβια για τον Τόλη Βοσκόπουλο

11 τρίβια για τον Τόλη Βοσκόπουλο Facebook Twitter
3

1) Είναι το δωδέκατο παιδί της οικογένειας Βοσκόπουλου

 

(έχει 11 αδελφές).

 

 

2) Τον αρραβώνιασε ο Ανδρέας Παπανδρέου!

 

Από τη Βικιπαίδεια: «Γνωρίζει την Τζούλια Παπαδημητρίου, που τον μαγεύει και του προκαλεί... αγωνία με λαχτάρα να τη νοιάζεται. Το 1986 αποκτά μαζί της μία κόρη, τη Χαρά. Λίγο πριν από τα γεννητούρια, τούς αρραβωνιάζει ο Ανδρέας Παπανδρέου (και στη συνέχεια τους παντρεύει ο Θόδωρος Βαρδινογιάννης).»

 

11 τρίβια για τον Τόλη Βοσκόπουλο Facebook Twitter

 

Δεν ήταν και τόσο γουρλήδες οι κουμπάροι. Στα μέσα των '90ς ο Βοσκόπουλος τσακώνεται άγρια με την Τζούλια, αυτή τον εκθέτει ως ναρκομανή, αυτός κάνει αλλοπρόσαλλες δηλώσεις, μετά αμφισβητεί ότι είναι ο πατέρας της Χαράς, και η κόντρα συνεχίζεται μέχρι σήμερα...

 

 

3) Απλά δείτε αυτό

 

 

Την περίοδο των τσακωμών Τόλη - Τζούλιας, στα γεμάτα πλούτο και lifestyle '90s, οι ενημερωτικές εκπομπές δεν είχαν μνημόνια και ασφαλιστικά και χρεοκοπίες να ασχολούνται...

 

[Βιβλίο για τον Βοσκόπουλο έγραψε και η αδελφή του Παναγιώτα. Πρόκειται για το «Τόλης Βοσκόπουλος: χωρίς την έγκρισή μου», στο οποίο η αδελφή του τραγουδιστή υποστηρίζει πως η Τζούλια του έστησε παγίδα για να τον τυλίξει, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «τα αισθήματά της ήταν φιάσκο!».]

 

 

4) Τα δόντια του

 

11 τρίβια για τον Τόλη Βοσκόπουλο Facebook Twitter

Όπως έχει δηλώσει ο Γιώργος Γερολυμάτος τη δεκαετία του 1970 οι νέοι τραγουδιστές έσπαγαν το δόντι τους προκειμένου να μοιάσουν στον Βοσκόπουλο (λόγω της χαρακτηριστικής οδοντοστοιχίας του καλλιτέχνη).

 

5) Σούπερ ρετρό

 

11 τρίβια για τον Τόλη Βοσκόπουλο Facebook Twitter
11 τρίβια για τον Τόλη Βοσκόπουλο Facebook Twitter
11 τρίβια για τον Τόλη Βοσκόπουλο Facebook Twitter
11 τρίβια για τον Τόλη Βοσκόπουλο Facebook Twitter
Το αϊητζ
11 τρίβια για τον Τόλη Βοσκόπουλο Facebook Twitter

6) Στην ιστορία έχει μείνει η συνεργασία του με τον Στράτο Διονυσίου.

Μάλιστα όταν οι 2 καλλιτέχνες τραγουδούσαν στη Θεσσαλονίκη (σύμφωνα με το λήμμα του ΤΒ στη Βικιπαίδεια) ένα απόγευμα αποφάσισαν να πάνε να παίξουν μπιλιάρδο. Η αγάπη του κόσμου για τα λαϊκά είδωλα ήταν τόσο μεγάλη που μέσα σε λίγη ώρα έξω από τη καφετέρια είχαν μαζευτεί χιλιάδες θαυμαστές με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή της αστυνομίας προκειμένου να μπορέσουν να βγούν από το μαγαζί.

7) Το 1983 έκανε ένα ιστορικό πάρτι στον Αστέρα

Και 20 χρόνια αργότερα η Τατιάνα Στεφανίδου βρήκε το βίντεο και ανέλυσε εκείνο το πάρτι...

8) Φοροδιαφυγή

Στις 17 Μαΐου 2010 η εφημερίδα Ελευθεροτυπία, είχε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Τόλης Βοσκόπουλος χρωστάει στην ΙΓ΄ ΔΟΥ Αθηνών περί τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, για φοροδιαφυγή κατά την περίοδο 1993 - 1997, τα οποία ακόμη δεν έχει καταβάλει, ενώ έχει να υποβάλει φορολογική δήλωση από το 1993. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθεί η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου από υφυπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επικαλούμενη λόγους ευθιξίας, αλλά το 2013 επανήλθε στην δικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ως υφυπουργός Πολιτισμού.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης, που έγινε στις 2 Φεβρουαρίου 2011, το Ζ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών του επέβαλε ποινή τριών ετών με αναστολή για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, ενώ παράλληλα του έδωσε την δυνατότητα εξαγοράς της ποινής με πέντε ευρώ ημερησίως. Στα πλαίσια της δίκης έγινε γνωστό από τον δικηγόρο του Τόλη ότι αίτησή του προς το υπουργείο Οικονομικών για υπαγωγή σε ρύθμιση που θα του έδινε το δικαίωμα να τύχει έκπτωσης 100% επί των προσαυξήσεων, δεν έγινε δεκτή. O ίδιος με επιστολή του στα ΜΜΕ δήλωσε: «Δεν εισέπραξα ο ίδιος, δεν καρπώθηκα και δεν απέκτησα ουσιαστικώς ποτέ, τα εισοδήματα στα οποία αντιστοιχεί ο φόρος που μου καταλογίστηκε. Η φορολογική αρχή που επιλήφθηκε εξαιτίας αντιδικίας και είναι γνωστή από τη δημοσιότητά της και τα αντίστοιχα δικαστήρια, προσδιορίζουν το πρόσωπο που απόλαυσε όσα ως «εισοδήματά μου» υπολογίστηκαν.»

9) Υπάρχει ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΤΟΛΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ

"Παρασκηνιακό video από την συναυλία του Τολη Βοσκοπουλου στο Θεατρο Βεακειο στον Πειραια στης 6\7\2013 λιγο πριν την έναρξη , ολο το Fan Club Tου Άρχοντα του ελληνικού μας τραγουδιού βρίσκετε εδώ , Αφιερωμένο το video στην εκπομπή του ΤΟΛΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ που παρουσιαζει καθε τριτη βραδυ στης 22 00 ο Ηλιας Χαλκιαδακης μεσα απ τον ON THE AIR ''"

 

 

10) Από το αφιέρωμα στο μπλογκ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΔΕΣ

Ο τροβαδούρος της καψούρας λατρεύτηκε, ως άνδρας, από τις γυναίκες. Οι ελληνίδες, άλλωστε, πάντοτε έρεπαν προς το «κλαψομούνικο» στυλ που εξέφραζε ο καλλιτέχνης, καθώς και τη μόνιμη και βαθειά εξάρτηση από το θήλυ... Έβλεπαν μπροστά τους, ως δυνητικότητα, την ευκολία του «χαλκά»... Μόνιμα ερωτευμένος, λοιπόν, αλλά και μόνιμα προδομένος ο Τόλης. Προσέφερε μεγάλη ποσότητα και ποιότητα έρωτος στις γυναίκες, αλλά εκείνες, στο τέλος, πάντοτε τον πλήγωναν. Η ανασφάλεια αλλά και η αφέλειά του τον κάνουν δούλο της γυναικείας ύπαρξης, από την οποία εμφανίζει εξάρτηση πρεζονίου... [Όλο εδώ]

11) Ο κουμπάρος στο γάμο του με την Άντζελα Γκερέκου ήταν ο Τέρενς Κουίκ...

Ο έρωτάς τους, πέρα από ένα παιδί, άφησε στον κόσμο το θεατρικό έργο/μιούζικαλ «Ηρθες σαν όνειρο».

 

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

2 σχόλια