Υποχρεωτική η παρακολούθηση των Θρησκευτικών από ορθόδοξους

Υποχρεωτική η παρακολούθηση των Θρησκευτικών από ορθόδοξους Facebook Twitter
11

 Απόφαση για υποχρεωτική παρακολούθηση του μαθήματος των Θρησκευτικών από Ορθόδοξους μαθητές, εξέδωσε το Διοικητικό Εφετείο Χανίων.  Το δικαστήριο έλαβε την απόφαση μετά από αίτηση θεολόγων καθηγητών των Χανίων οι οποίοι προσέφυγαν στο Εφετείο καθώς απορρίφτηκε από το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αίτηση τους  με την οποία ζητούσαν παρέμβασή του για να μην απαλλάσσονται οι Ορθόδοξοι μαθητές.

Στην απόφαση του το Διοικητικό Εφετείο Χανίων σημειώνει, ότι με βάση το Σύνταγμα, δικαίωμα απαλλαγής από την παρακολούθηση των Θρησκευτικών έχουν μόνο οι αλλόθρησκοι και ετερόδοξοι μαθητές, ενώ και ο χαρακτήρας του μαθήματος θα πρέπει να παραμείνει σε Ορθόδοξο προσανατολισμό.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM
Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM