Μυστικό τηλεφώνημα Καραμανλή στον Τσίπρα

Μυστικό τηλεφώνημα Καραμανλή στον Τσίπρα Facebook Twitter
SOOC
9

Τηλεφώνημα συμπαράστασης από τον Κώστα Καραμανλή δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, λίγες μόνο ώρες μετά την δραματική διαπραγμάτευσης και τη συμφωνία στις Βρυξέλλες, όπως αναφέρει σήμερα η Real News.

 «Να γνωρίζεις ότι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη. Θα στηρίξει στη Βουλή τη συμφωνία» φέρεται να είπε στον Πρωθυπουργό ο κ. Καραμανλής διαβεβαιώνοντας τον για τη στάση που θα κρατήσει ο Β. Μειμαράκης.

 «Με τόνωσε» ήταν η φράση του Τσίπρα όταν ολοκλήρωσε το τηλεφώνημα με τον πρώην πρωθυπουργό, οποίος τον τελευταίο καιρό εμφανιζόταν ανήσυχος για τις εξελίξεις και παρότρυνε πολλές φορές μέσω συνομιλητών του την κυβέρνηση να . κλείσει τη συμφωνία, ώστε να αποφευχθεί το Grexit.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM