Xαμός μετά την ομιλία Βαρουφάκη - Ο πρώην ΥΠΟΙΚ επιμένει πως υπογράφουμε τη νέα συνθήκη των Βερσαλλιών

Xαμός μετά την ομιλία Βαρουφάκη - Ο πρώην ΥΠΟΙΚ επιμένει πως υπογράφουμε τη νέα συνθήκη των Βερσαλλιών Facebook Twitter
19

 

Xαμός μετά την ομιλία Βαρουφάκη - Ο πρώην ΥΠΟΙΚ επιμένει πως υπογράφουμε τη νέα συνθήκη των Βερσαλλιών Facebook Twitter

Στο βήμα της Βουλής στα πλαίσια των συζητήσεων των επιτροπών στην Ολομέλεια βρέθηκε πριν από λίγο ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος έκανε και πάλι λόγο για μια συνθήκη των Βερσαλλιών και εξαπέλυσε επίθεση κατά του Σόιμπλε τον οποίο αποκαλούσε συνεχώς "Δόκτορ Σόιμπλε"

"Θα χαθούν 20 δισ. ευρώ τα επόμενα χρόνια" υπογράμμισε ο κ. Βαρουφάκης ο οποίος δήλωσε με βεβαιότητα πως το πρόγραμμα δεν θα πετύχει.


"Πρόκειται για μια νέα Συνθήκη των Βερσαλλιών που στοιχειώνει και πάλι την Ευρώπη, και ο πρωθυπουργός το γνωρίζει τόνισε ο κος Βαρουφάκης.

Γνωρίζει ότι είναι καταδικασμένος, αν το κάνει , και είναι καταδικασμένος, αν δεν το κάνει" έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο πρώην ΥΠΟΙΚ.


Πανδαιμόνιο επικράτησε μέσα στη Βουλή αμέσως μετά την ομιλία με τον Αδωνι Γεωργιάδη να αντιδρά πρώτος.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM