Άδωνις και Κάτανας παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στη Βουλή

Άδωνις και Κάτανας παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στη Βουλή Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
5

Στιγμές έντασης και εκνευρισμού, κατέγραψε απόψε ο φωτογραφικός φακός στα έδρανα της Βουλής.  Άγνωστό για ποιο λόγο, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χαρίσιος Κάτανας, κινείται απειλητικά προς τον Άδωνι Γεωργιάδη, βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος με τη σειρά του δεν κρύβει τον εκνευρισμό του.

 

Ανάμεσά τους μπήκε και το χέρι της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία προσπάθησε έτσι να εμποδίσει τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, αλλά τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση των τριγύρω βουλευτών για να μην υπάρξει εντονότερο επεισόδιο.

 

Άδωνις και Κάτανας παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στη Βουλή Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

 

Άδωνις και Κάτανας παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στη Βουλή Facebook Twitter
Fragiskos Samsas / SOOC

 

Δείτε LIVE ΕΔΩ

 

 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM