Σκληρά λόγια από Φέρχοφσταντ - Κατηγορεί τον Τσίπρα για τα προνόμια των κομμάτων και το πελατειακό σύστημα


VIDEO - ΦΕΡΧΟΦΣΤΑΝΤ από realmedialive
29

«Δείξτε μας τι μπορείτε να κάνετε, δείξτε ότι είστε ένας πραγματικός ηγέτης και όχι ένας ψευτοπροφήτης. Κάντε το!», ανέφερε ο Γκι Φερχόφσταντ, πριν από λίγη ώρα στο Ευρωκοινοβούλιο στην ομιλία του ενώπιον του Έλληνα Πρωθυπουργού.

«Έχετε μια συγκεκριμένη επιλογή: Πώς θέλετε να μείνετε στην ιστορία; ως ένα εκλογικό ατύχημα που έκανε τον ελληνικό λαό φτωχότερο ή μήπως θέλετε να σας θυμούνται ως τον πραγματικό, επαναστάτη μεταρρυθμιστή στην παράδοση που θεμελίωσαν ο Χαρίλαος Τρικούπης και ο Ελευθέριος Βενιζέλος-όχι ο σημερινός- ένας μεγάλος ηγέτης;».

Ο επικεφαλής της Φιλελευθέρων κατηγόρησε επίσης τον κ. Τσίπρα ότι ακολουθεί το πελατειακό σύστημα του ΠΑΣΟΚ διορίζοντας ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ στο δημόσιο. Αναφέρθηκε ακόμη και σε διορισμούς ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ σε Υπουργεία τονίζοντας πως χρησιμοποιεί το σύστημα και τον κατηγόρησε για τους χιλιάδες δημόσιους υπάλληλους.

«Πρέπει να ανοίξετε τα επαγγέλματα ώστε να λειτουργήσει η οικονομία. Πρέπει να καταργηθούν τα προνόμια στα νησιά, στο κράτος, στο στρατό, στην εκκλησία αλλά και στα κόμματα», είπε ο κ. Φέρχοφσταντ.

«Είστε ο μόνος που μπορεί να θέσει τέλος σε αυτό το διεφθαρμένο σύστημα στην Ελλάδα, υπογράμμισε ο Φέρχοφσταντ.

29

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM