Βαρουφάκης: Έχουμε λάβει μια πρόταση που θα υπογράφαμε άμεσα

Βαρουφάκης: Έχουμε λάβει μια πρόταση που θα υπογράφαμε άμεσα Facebook Twitter
34

"Κάπου μέσα σε αυτό το κτίριο υπάρχει μια πρόταση των δανειστών που θα υπογράφαμε άμεσα. Από την προκήρυξη του δημοψηφίσματος και έπειτα έχουμε λάβει μια σειρά προτάσεων που είναι πολύ ενδιαφέρουσες." ισχυρίστηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης λίγο νωρίτερα σε συνέντευξη που έδωσε στον Paul Mason του Channel 4 News.

"Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι που είναι μάλλον άγνωστο. Από τότε που κηρύξαμε δημοψήφισμα και εξοργίσαμε τους Ευρωπαίους εταίρους μας, είχαμε τις περισσότερες, ενδιαφέρουσες προτάσεις που προέρχονται από τις Βρυξέλλες. Ίσως αυτό το δημοψήφισμα και το αδιέξοδο που αντιπροσωπεύει να έκανε μερικούς στις Βρυξέλλες να μας στείλουν κάποιες πραγματικά καλές προτάσεις. " ανέφερε.

Channel 4/ Paul Mason: Έχετε μια τέτοια πρόταση που θα υπογράφατε;

Βαρουφάκης: Ναι.

Ο Paul Mason: Πού είναι;

Βαρουφάκης: Δεν πρόκειται να σας πω. Είναι κάπου σε αυτό το κτίριο. Αλλά αυτή τη κρίσιμη στιγμή της ιστορίας συνεπάγεται ότι πριν αυτή η πρόταση γίνει ένα πραγματικό έγγραφο διαπραγμάτευσης που μπορούμε να υπογράψουμε τη Δευτέρα, οι Έλληνες πρέπει να μας δώσουν τη δυνατότητα με ένα "όχι".

There’s a potential deal somewhere in this building that could solve the Greek crisis – but I’m not going to tell you where. That’s the very latest from the Greek Finance Minister Yanis Varoufakis who spoke to Paul Mason.

Posted by Channel 4 News on Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015
34

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM