Βαρουφάκης: Aν βγει ΝΑΙ παραιτούμαι

Βαρουφάκης: Aν βγει ΝΑΙ παραιτούμαι Facebook Twitter
SOOC
45

Αν ο ελληνικός λαός πει ΝΑΙ την Κυριακή θα παραιτηθεί δήλωσε σήμερα το πρωί ο ΥΠΟΙΚ Γιάνης Βαορυφάκης.

Μάλιστα ο υπουργός Οικονομίας εμφανίζεται να απαντά "καλύτερα να μου κοπεί το χέρι" στην ερώτηση αν θα υπογράψει τη συμφωνία σε περίπτωση που βγεί "ναι" στο δημοψήφισμα ενώ για την περίπτωση του "οχι" λέει ότι θα εξασφαλίσει μια καλή και βιώσιμη συμφωνία.


Στην περίπτωση του «ΝΑΙ» δεν θα είμαι υπουργός Οικονομικών τη Δευτέρα δήλωσε στο πρακτορείο Bloomberg και συμπλήρωσε: «Εγώ δεν υπογράφω την νέα συμφωνία».  Eπιπλέον εκτιμά πως το ΟΧΙ θα φέρει πολύ γρήγορα συμφωνία με τους δανειστές.

 

Ο δημοσιογράφος του Bloomberg τον ρώτησε αν έχει στηθεί στις ουρές των ΑΤΜ και ο κ. Βαρουφάκης απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι «πρώτον δεν έχω χρόνο και πως αυτός και η γυναίκα του πρέπει να είναι οι μοναδικοί άνθρωποι που δεν το έχουν κάνει».

 

Ο δημοσιογράφος αναρωτήθηκε πώς επιβιώνει ο κ. Βαρουφάκης αν δεν πηγαίνει στην τράπεζα με τον υπουργό Οικονομικών αρχικά να του ζητά να μην γίνεται προσωπικό το θέμα και δεύτερον ότι διάγει λιτό βίο με τη σύζυγό του.

 

 

 

Δείτε όλες τις εξελίξεις εδώ

45

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Για ποιο λόγο να σταθεί στην ουρά; Έχει άραγε λεφτά στην Ελλάδα; Άλλωστε διάγει λιτό βίο - ως γνωστόν όλοι αυτοί οι κατάπτυστοι που περιμένουν για τα 60 ευρώ τα θέλουν για να πάνε κρουαζιέρα.
....διάγει λιτό βίο με τη σύζυγό του...E βεβαια αν εχω κ εγω τα φραγκα του,τι να την κανω την τραπεζα?...Vault my precious....Πανε να δεις ποιος διαγει λιτο βιο κ χωρις να το εχει επιλεξει mister......
Σωστός ο Βαρουφάκης. Διέσυρε την χώρα για έξι μήνες, έφερε μια πανάθλια συμφωνία, μας έκανε παγκοσμίως ρεζίλι και τώρα θα αποχωρήσει όμορφα και ωραία για να γράφει στο Τέξας τα βιβλία του για την υπέροχη δημιουργική ασάφεια.
Τελικά ένας άλλος παλιότερος πολιτικός δε θα πω ποιος, καλά είχε πει ότι ο Έλληνας πολίτης ξεχνάει πολύ γρήγορα. Ο Βαρουφάκης διέσυρε τη χώρα? το κατάφερε αυτό σε έξι μήνες? μπράβο του... Δηλαδή από το 74 και μετά που έβγαιναν συνέχεια πράσινοι- μπλε, πράσινοι - μπλε τα είχαν κάνει όλα ΤΕΛΕΙΑ. Μάλλον ξεχνάτε τα ΙΜΙΑ. Ξεχνάτε τα εξοπλιστικά (TOR M1) και τη SIEMENS. Ξεχνάτε το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ. Αυτά πάνε ε? Ξεχνάτε τα πακέτα Ντελόρ που αντί να πηγαίνουν στις βιοτεχνίες και στους εμπόρους τα τρώγανε άλλοι. 5 χρόνια τώρα ποιος έκανε τις συμφωνίες? Ο Βαρουφάκης? Η σημερινή κυβέρνηση ευθύνεται για τις εκατοντάδες αυτοκτονίες? Για να μην υπάρχει θέμα κιόλας να ξέρεις δεν ανήκω σε κανένα κόμμα γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη και ΚΑΝΕΝΑΝ από αυτούς που μας κυβερνάνε. Ά!ρε Έλληνα μια ζωή θα ξεχνάς....
Αγαπημένε εξάδελφε, μιλάτε προφανώς για την ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ λαίλαπα, αλλα σας διαβεβαιώνω ότι ουδείς τα λησμόνησε όλα αυτά. Επίσης οφείλω να σας επιπλήξω για την αποπροσδιοριστική απάντηση "αριστερού τύπου": τα κάναμε σκατά αλλά και οι προηγούμενοι τα κάνανε σκατά οπότε εμείς είμαστε κομπλέ. Εύγε, πολύ όμορφα.Αγαπημένε εξάδελφε, οφείλω να σας υπενθυμήσω ότι στις εκλογές ψηφίσαμε(τε) Σύριζα για να διορθώσει όλες αυτές τις ανωμαλίες που είχαν εισέλθει στον κοινωνικό/πολιτικό βίο. Ανωμαλίες που περιλάμβαναν πελατειακή πολιτική, λαμογιά, διορισμούς κάτω από το τραπέζι, αλόγιστες σπατάλες κ.α. Η Ρένα Δούρου όταν εκλέχτηκε Περιφεριάρχης ξεκίνησε "μέτωπο εναντίων της διαφθοράς" και πρόσφατα διορίστηκε ο άντρας (ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένας άκρως επιτυχημένος επιχειρηματίας με χρεωκοπημένη καφετέρια και ινστιτούτο αδυνατίσματος) της Πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ. Τυχαίο; Δεν νομίζω, διότι όπως φαίνεται κανενός η επιθυμία ήτανε να πολεμίσει την διαφθορά απλά ήθελαν να έχουν κατ'αποκλειστικότητα. Λυπάμαι αλλά αυτό είναι η αλήθεια.
Eπιπλέον εκτιμά πως το ΟΧΙ θα φέρει πολύ γρήγορα συμφωνία με τους δανειστές. Πηγή: www.lifo.grμε τη λογική οτι ολες σου οι προβλέψεις Γιανης εχουν "επαληθευτει" μενω ησυχη! Απο την αλλη πάλι και να μην εχουν επαληθευτει - που δεν εχουν - εχω την ελπιδα πως τι στο καλο δεν θα το πετυχεις μια φορα?
Έχεις ακούσει ποτέ υπουργό οικονομικών να προαναγγέλει capital controls ή έστω να αφήνει ανοικτή την πιθανότητα?Δεν θα προλάβαινε να τα εφαρμόσει.Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να καταλογιστούν στον Βαρουφάκη, αυτό όμως σίγουρα όχι.