Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε διακαναλικό μήνυμα

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε διακαναλικό μήνυμα Facebook Twitter
Nikos Libertas/SOOC
28

Αμέσως μετά τη λήξη του αποψινού Eurogroup η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κάλεσε τους τηλεοπτικούς σταθμούς να παρευρεθούν στο γραφείο της στις 9 το βράδυ για να προβεί σε δηλώσεις.

Στην ομιλία της έκανε λόγο για ωμές και ακραίες παρεμβάσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος και προσπάθειες ματαίωσής του που απέτυχαν. Το ΝΑΙ σημαίνει υποδούλωση τόνισε και σχολίασε πως η κυβέρνηση δεν υποδουλώνεται και πως για πρώτη φορά ο λαός αποφασίζει για το μέλλον του.

H πρόεδρος της Βουλής, αφού επιτέθηκε σε όσους επιδιώκουν την αλλοίωση και παραποίηση του ερωτήματος ότι δήθεν θα φύγουμε από το ευρώ και θα σταματήσει η διαπραγμάτευση είπε πως το «ναι» στο τελεσίγραφο της τρόικας, σημαίνει «ναι» στην υποτέλεια, «ναι» στην υποδούλωση, «ναι» στην ανεργία, «ναι» στην ανασφάλεια, «ναι» στα χαράτσια δίχως τέλος, «ναι» υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας.
Απεναντίας - όπως είπε - η κ. Κωνσταντοπούλου, το «όχι» σημαίνει «όχι» στα τεχνητά αδιέξοδα, «όχι» στην ασφυξία των λαών με τις τράπεζες κλειστές «όχι» στην υποδούλωση κρατών - μελών, «όχι» στην οικονομική και πολιτική υποταγή.

Στο τέλος κάλεσε το λαό να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για τη δημοκρατία και να υπερασπιστεί τη μοναδική κυβέρνηση που τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε εξουσία.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και το παρασκήνιο της ημέρας ΕΔΩ

28

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM
«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ