ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Financial Times: Τελεσίγραφο «αυτό ή τίποτα» στην Αθήνα

Financial Times: Τελεσίγραφο «αυτό ή τίποτα» στην Αθήνα Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
4

Για τελεσίγραφο από τους δανειστές προς την Ελλάδα, κάνουν λόγο οι Financial Times, ώστε να παρουσιάσει σχέδιο οικονομικών μεταρρυθμίσεων που θα επιτρέψει την εκταμίευση των 7,2 δισεκ. ευρώ.

Η εφημερίδα, στο δημοσίευμα που αναδημοσιεύει το euro2day.gr, επικαλείται  δυο ανώτατους αξιωματούχους της ευρωζώνης, που λένε ότι αν ο κ. Τσίπρας δεν καταφέρει να καταλήξει σε συμφωνία , θα δοθεί η πρόταση των δανειστών ως τελευταία ευκαιρία με την επιλογή «ή αυτό ή τίποτα».

Ανώτατος αξιωματούχος αναφέρει ότι «οι Έλληνες δεν κινήθηκαν καθόλου» και ότι «το επίπεδο του εκνευρισμού είναι πολύ υψηλό».

«Δεν βλέπω συμφωνία», σημειώνει ο ανώνυμος αξιωματούχος.


Χωρίς συμφωνία των υπουργών Οικονομικών, οι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι το θέμα θα πάει στους Αρχηγούς Κρατών που φτάνουν στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής και η συμφωνία θα πρέπει να κλείσει το αργότερα την Παρασκευή.

4

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΜΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Οικονομία / Εκπτώσεις: Γιατί οι τιμές των προϊόντων τελεινώνουν σε «,99» και πώς επηρεάζει αυτό τον εγκέφαλό μας

Η εξήγηση που δίνει η ψυχολογία για τις «τιμές γοητείας» όπως λέγονται, που αποτελούν μια παράδοση πολλών ετών, αν και η προέλευσή τους δεν είναι απολύτως βέβαιη
THE LIFO TEAM
ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ 2026 ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

Οικονομία / Ανακαινίζω 2026: Τι αλλάζει στα κριτήρια - Οι ιδιοκτήτες που εντάσσονται

Στις αλλαγές του προγράμματος «Ανακαινίζω 2026» συγκαταλέγεται η μείωση του ελάχιστου ποσοστού πλήρους κυριότητας ή επικαρπίας από 50% σε ποσοστό ίσο ή μεγαλύτερο του 20% στις κλειστές κατοικίες
THE LIFO TEAM
Το Truth Social θα πουλάει στη Wall Street το πρώτο δευτερόλεπτο των αναρτήσεων του Τραμπ

Τech & Science / Το Truth Social θα πουλάει στη Wall Street το πρώτο δευτερόλεπτο των αναρτήσεων του Τραμπ

Η Trump Media λανσάρει πληρωμένο data feed για τράπεζες και χρηματιστηριακές εταιρείες. Η υπόσχεση είναι απλή: όποιος πληρώνει, θα βλέπει πιο γρήγορα αναρτήσεις του Τραμπ που μπορούν να επηρεάσουν τις αγορές.
THE LIFO TEAM
ΔΕΗ και Dimand συνεργάζονται για το πρότυπο βιοκλιματικό κτίριο στη Λ. Μεσογείων

ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ / ΔΕΗ και Dimand συνεργάζονται για το πρότυπο βιοκλιματικό κτίριο στη Λ. Μεσογείων

Το νέο συγκρότημα το οποίο έχει ήδη αρχίσει να κατασκευάζεται, σχεδιάστηκε με απόλυτο σεβασμό στην κλίμακα της περιοχής, με το ύψος του να περιορίζεται αυστηρά στα 19,5 μέτρα, διασφαλίζοντας την αρμονική του ένταξη στον οικιστικό ιστό.
THE LIFO TEAM