Μια φώκια στη Σάμο κάνει ηλιοθεραπεία και κλέβει τις εντυπώσεις

Μια φώκια στη Σάμο κάνει ηλιοθεραπεία και κλέβει τις εντυπώσεις Facebook Twitter
3

Με μια φωτογραφία που ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook, και η οποία κλέβει τις εντυπώσεις, η MOm, η εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας, μας παρουσιάζει την Αργυρώ. Η Αργυρώ είναι μια νεαρή φώκια που συνηθίζει να κάνει μπάνιο και ηλιοθεραπεία μαζί με τους λουόμενους και να χαλαρώνει μάλιστα πάνω στις ξαπλώστρες της παραλίας. Η φώκια είναι γνωστή από πέρυσι στη συγκεκριμένη παραλία.

Η Mom μαζί με τη φωτογραφία ανέβασε πάντως και σχετικό κείμενο με το οποίο συστήνει προσοχή, ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά:

«Σας παρουσιάζουμε την Αργυρώ!!! Μια νεαρή φώκια 2 ετών η οποία τον τελευταίο καιρό έχει βρει το σπίτι της στις πανέμορφες παραλίες της Σάμου, όπου και λόγω της οικοιότητάς της με τους ανθρώπους, κάνει ηλιοθεραπεία μιμούμενη τους διπλανούς της!!! Σύμφωνα με μαρτυρίες, της αρέσει να κολυμπάει και να παίζει παιχνίδια με τους ανθρώπους (αγκαλιές, χαριτωμένα δαγκώματα κτλ.)!!! Επειδή όμως πρόκειται πάντα για άγριο ζώο και πολύ μεγάλο μάλιστα, όσο εξοικοιωμένο και να είναι, χρειάζεται πάντα ιδιαίτερη προσοχή, να μην το πλησιάζουμε και να μην το αγγίζουμε, ειδικά τα μικρά παιδάκια!

Η φωτογραφία είναι της Βίκυς Καλατζή».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM