Έλληνας πρώην ροκ-μέταλ τραγουδιστής αποκαλύπτει...

Facebook Twitter
31

Στο κανάλι του Youtube με το όνομα DOXASUOTHEOS υπάρχει η καταπληκτική μαρτυρία ενός πρώην μέταλ τραγουδιστή που μετανιωμένος και ευβλαβής μας αποκαλύπτει τι παιζόταν στην σκηνή. (Φανταστείτε τον Καιάδα σε 10 χρόνια.)

Ξεκίνησα να το βλέπω εκτιμώντας την τρας αξία του, τελικά όμως -και παρ' όλες τις χριστιανικές φιοριτούρες και τις εξόφθαλμες υπερβολές- έχει πραγματικό ανθρωπολογικό ενδιαφέρον. 

Τα επόμενα μέρη του "ντοκιμαντέρ" (έχει και πολλά να πει ο άτιμος) είναι αυτά: 3 / 4 / 5 / 6

31

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

20 σχόλια
Η KaliOnCrack ρωτάει για το πρίν του κυριούλη...το γνωρίζω. Όσο για το αν είναι σατανική ή όχι η ροκ μουσική δεν το σχολιάζω ούτε με απασχολεί. Γιατί αυτός που πραγματικά θέλει στη ζωή του να τον κυβερνάει ο Χριστός δεν τον απασχολούν τέτοια θέματα...και φυσικά ούτε ΡΟΚ ακούει ούτε κάτι άλλο.
Η ενασχόληση με τον κάθε κατεστραμμένο έχει διαφορά από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια; Και αν ναι ποιά; Είναι βέβαιον ότι κάτι δεν καταλλλαβαίνω!Εύχομαι πάντως και εις ανώτερα!
το ειχαμε δει και μεις στο λυκειο. Ο καθηγητης επισης μας ειχε μοιρασει ενα φυλλαδιο με τα "απαγορευμενα" συγκροτηματα. Επιπλεον διατεινοταν οτι οι κοτες οταν φανε, κοιταζουν ψηλα στον ουρανο και ευχαριστουν το Δημιουργο (sic).
Δημοκίδη πρόσεχε μην κάψεις καμιά ασφάλεια, με αυτά που βλέπεις/διαβάζεις καθημερινά. Στο τέλος σε βλέπω με κανά τεράστιο σταυρό στο χέρι να πηγαίνεις στο σύνταγμα και να φωνάζεις με πατέρα Μάξιμο για την έλευση του αντιχρίστου. Δημοκίδη καλά όλα αυτά, αλλά δεν απαντάς ποιος είναι ο αντίχριστος. Γιατί μας το κρύβετε; :)
Πράγματι αστείο και διασκεδαστικό βίντεο, που επιβεβαιώνει τη διαχρονική και πανανθρώπινη αξία της προπαγάνδας στη διατήρηση της ανθρώπινης βλακείας.... Εύγε!!!
Λοιπόν αυτό μας το παίζαν στο Γυμνάσιο σε ειδική προβολή τύπου κατήχηση στα πλαίσια του μαθήματος των θρησκευτικών. Κάποιοι από μας το είδαμε και στα πλαίσια του μαθήματος των Γαλλικών! γιατί η καθηγήτρια ήταν σύζυγος ιερέα - παπαδιά και ασφαλώς θεούσα..εντωμεταξύ αυτός ήταν γ@μ@τος σαν ροκάς..
Γράψτε και κάτι που έχει πραγματικά ενδιαφέρονσαν το κονσέρτο για βοήθεια στα θύματα του τυφώνα στην Μητροπολιτική Νέα Υόρκη.Τα καλύτερα μουσικά ταλέντα The Concert for Sandy Relief live http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s5cxpRRmCg8παράδειγμα Bruce Springsteen τώρα Που είναι οι δικοί μας για παρόμοια σε βοήθεια του κόσμου που υποφέρει στην Ελλάδα τώρα
Είδα μόνο το 1/6 και ψυχοπλακώθηκα.Σέβομαι την πίστη του καθενός αλλά δεν μπορώ να νιώσω την γαλήνη που οι ίδιοι επικαλούνται στρεφόμενοι στην Εκκλησία.Το αντίθετο μάλιστα μόνο θηλιά στο λαιμό λόγω των περιορισμών που θέτει.Δεν είναι τυχαίο οτι οι ψυχικές νόσοι είναι αυξημένες στον κύκλο της Εκκλησίας και στις Ιερές Μονές εξ'αιτίας της καταπίεσης ακόμη και της σκέψης των Μοναχών. Ε!και επιτέλους ας παραδεχτούμε οτι ο Ιησούς είχε καλό marketing team γι'αυτό επικράτησε.
φυσικα ειχε το καλυτερο μαρκετινγκ τιμ ο Χριστος, αλλωστε τον βαλανε να σταυρωθει επιτηδες ωστε να εχει περισσοτερους οπαδους. τρου στορι.