The Times: H Μπέτυ θα εγκαταλείψει τον Αλέξη αν υποχωρήσει

The Times: H Μπέτυ θα εγκαταλείψει τον Αλέξη αν υποχωρήσει Facebook Twitter
Andrea Bonetti / SOOC / PM Handout
12

Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα των «The Times» υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας, φέρεται να έχει εκμυστηρευθεί σε συνεργάτες του πως, άν κάνει πίσω στις διαπραγματεύσεις και υπογράψει «αναγκαστική» συμφωνία  με τους δανειστές για να αποφύγει τη χρεοκοπία, θα τον εγκαταλείψει η σύντροφος του  Μπέτυ Μπαζιάνα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται και η δήλωση χθες του Πρωθυπουργού ότι θα πει ένα «μεγάλο όχι» σε περίπτωση που οι όροι των εταίρων είναι σκληροί για την Ελλάδα, την ώρα που το ρολόι δείχνει ότι η χώρα είναι λίγο πριν την ώρα της χρεοκοπίας.

Στο άρθρο γίνεται αναφορά στην χθεσινή συνάντηση του τον Αυστριακό καγκελάριο Βέρνερ Φίαμαν και στη δήλωση του ότι «η κυβέρνηση επιδιώκει την επίτευξη ενός έντιμου συμβιβασμού και θα αναλάβει το κόστος να σηκώσει το βάρος της συμφωνίας- εάν δεν επιτευχθεί κάτι τέτοιο, τότε θα αναλάβει την ευθύνη να πει το «μεγάλο όχι».

12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM