The Times: H Μπέτυ θα εγκαταλείψει τον Αλέξη αν υποχωρήσει

The Times: H Μπέτυ θα εγκαταλείψει τον Αλέξη αν υποχωρήσει Facebook Twitter
Andrea Bonetti / SOOC / PM Handout
12

Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα των «The Times» υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας, φέρεται να έχει εκμυστηρευθεί σε συνεργάτες του πως, άν κάνει πίσω στις διαπραγματεύσεις και υπογράψει «αναγκαστική» συμφωνία  με τους δανειστές για να αποφύγει τη χρεοκοπία, θα τον εγκαταλείψει η σύντροφος του  Μπέτυ Μπαζιάνα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται και η δήλωση χθες του Πρωθυπουργού ότι θα πει ένα «μεγάλο όχι» σε περίπτωση που οι όροι των εταίρων είναι σκληροί για την Ελλάδα, την ώρα που το ρολόι δείχνει ότι η χώρα είναι λίγο πριν την ώρα της χρεοκοπίας.

Στο άρθρο γίνεται αναφορά στην χθεσινή συνάντηση του τον Αυστριακό καγκελάριο Βέρνερ Φίαμαν και στη δήλωση του ότι «η κυβέρνηση επιδιώκει την επίτευξη ενός έντιμου συμβιβασμού και θα αναλάβει το κόστος να σηκώσει το βάρος της συμφωνίας- εάν δεν επιτευχθεί κάτι τέτοιο, τότε θα αναλάβει την ευθύνη να πει το «μεγάλο όχι».

12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM