Έρχονται πρόστιμα για τα ανασφάλιστα οχήματα

Έρχονται πρόστιμα για τα ανασφάλιστα οχήματα Facebook Twitter
Φωτο: Menelaos Myrillas / SOOC
2

Ανακοινώσεις για τον εντοπισμό και πρόστιμα σε ανασφάλιστα οχήματα αναμένεται να κάνει αύριο Τετάρτη η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, σε συνέντευξη Τύπου που οργανώνει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η συνεργασία της ασφαλιστικής αγοράς με το υπουργείο Οικονομικών είναι στενή προκειμένου να προχωρήσει η εφαρμογή της νομοθεσίας από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές με επιτόπιους ελέγχους και ηλεκτρονικά με επιμέλεια της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών.

Σημειώνεται ότι τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα υπολογίζονται σε περίπου 1 εκατομμύριο ενώ, με βάση τα αποτελέσματα της νέας εφαρμογής του Επικουρικού Κεφαλαίου, περίπου ένα στα πέντε οχήματα είναι ανασφάλιστο.

Το θέμα των προστίμων σε ανασφάλιστα οχήματα έχει «αξιοποιήσει» εν τω μεταξύ η κυβέρνηση που προϋπολογίζει ένα ποσό ως έσοδα στην πρόταση της προς τους Θεσμούς.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ

Οικονομία / Επίδομα Θέρμανσης: Αύξηση κατά 30% ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

«Δεν μπορούμε να σταματήσουμε μια διεθνή ενεργειακή κρίση, μπορούμε όμως να μην αφήσουμε τους πολίτες να σηκώσουν μόνοι τους το βάρος της» - Η δήλωση του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Οικονομία / Πετρέλαιο θέρμανσης: Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις για το επίδομα - Αύξηση προανήγγειλε ο Παπασταύρου

Επιδότηση του πετρελαίου θέρμανσης στην αντλία, με στόχο η τιμή να πέσει κάτω από τα 1,70 ευρώ το λίτρο, και αύξηση έως 20% στο επίδομα θέρμανσης περιλαμβάνει το πακέτο μέτρων που αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση την Τετάρτη
THE LIFO TEAM