Γιατί κοιτάζει άλλες γυναίκες;

Γιατί κοιτάζει άλλες γυναίκες; Facebook Twitter
9

Είτε είναι ελεύθεροι, είτε παντρεμένοι ή σε σχέση, σχεδόν κανείς από τους άνδρες γύρω μας δε μπορεί να αντισταθεί στη θέα μιας άλλης γυναίκας. Πρέπει οι σύντροφοί τους να ανησυχούν;

Το videoman δημοσίευσε ένα βίντεο της Dailymail στο οποίο ο συντηρητικός και θρησκευόμενος παρουσιαστής και συγγραφέας Dennis Prager του Prager University (όχι, δεν είναι κανονικό πανεπιστήμιο) ισχυρίζεται πως αυτή η τόσο ενοχλητική (για τις γυναίκες) συνήθεια των ανδρών να κοιτάζουν άλλες γυναίκες έχει κάποια επιστημονική βάση.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Φουλ αντιεπιστημονικό βίντεο. Λες και βάλανε ένα μαθητή που έχει διδαχθεί το δυτικό πολιτισμό. Από το 3:47 ξεκινάνε οι πιο παιδικές δικαιολογίες για το φαινόμενο "οφθαλμόλουτρο συνοδευόμενος από τη σύντροφο" του άντρα. Ελεεινά δυτικό, αντιφεμινιστικό όταν αναφέρει τις συζύγους και τις παλλακίδες του ΒΑΣΙΛΙΑ Σολομώντα λες και ο Σολομών είναι ένας αμέμπτου ηθικής προσέγγισης άνθρωπος (να μην σχολιάσω την αναφορά για τον "playboy" Χιού Χέφνερ). Τύραννος ήτανε όπως όλοι οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες και εκπληρωνόταν κάθε τους επιθυμία. Με την ίδια λογική μπορούμε να πάρουμε την Κλεοπάτρα και να πούμε ότι η γυναίκα μπορεί να συνουσιάζεται με όποιον θέλει, από τη φύση της είναι... Παρόμοιες έρευνες βγαίνουν και για το σύστημα που ζούμε και το χαρακτηρίζουν απολύτως φυσιολογικό γιατί έτσι συμβαίνει στον κόσμο των ζωών: το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, ο ισχυρότερος ηγείται της αγέλης κλπ. Επίσης από τότε που δημιουργήθηκε η ανθρώπινη ιστορία κυβερνάνε μονάρχες και δικτάτορες οπότε και εμείς της σημερινής εποχής πρέπει να κρατήσουμε τα βάρβαρα καθεστώτα επειδή υπήρχαν κάποτε. Όχι, δεν θα ξαναπάρουμε!
ποσο δικιο εχει οταν λεει πως μετα απο μια ωρα εχουν ξεχασει ποια ειχαν κοιταξει!!! οσο πιο γρηγορα το παρουμε αποφαση τοσο καλυτερα για εμας!! ΘΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ!!! (αρκει το κοιταγμα να μη προχωρησει και παραπερα) ακομα και στα 70 το ιδιο θα κανουν....!!!
Το video αυτό είναι του Prager University, ενός υπερσυντηρητικού think tank που δεν είναι κανονικό πανεπιστήμιο με video του τύπου, why modern art is so bad & why women in the western world think they need feminism. Συνήθως έχουν κάποιο καθηγητή που εκφράζει κάποια μειοψηφία στην ακαδημαϊκή κοινότητα και είναι κατά βάση bigoted απόψεις του ακροδεξιού μπλόκ μασκαρεμένες με "sexy" animations και ανθρώπους που έχουν ωραία posh προφορά.
Για τους 2 και όλους τους επόμενους όχι.Βολεύει φυσικά η απάντηση σε όλες τις διαφορές των δύο φύλων η απάντηση της κατινάρας φίλης για την απόκτηση του μαλακομαγνίτη και πως να τον αποφεύγεται,με σαφώς ακράδαντα επιχειρήματα τεκμηριωμένα και αποδεκτά από την επιστημονική κοινότητα.Ας το πούμε λίγο πιο απλά,εκτός από την ανάπτυξη οστών,μυικής μάζας και άλλων συμβάλει σημαντικά στην σεξουαλική λίμπιντο,κοινώς καύλα για να έρθουμε στα γνωστά,ένα σημαντικό στοιχείο για την εξελικτική πορεία των ζώντων.Αλλά ρε γαμώτο δεν βρίσκουμε μέσα σε αυτό την αγάπη,αυτή που όλα τα νικά.