Το επικό viral! Στικούδη: Δεν είμαι χαζή! -Έξαλλη με το tweet για το καράτε

Το επικό viral! Στικούδη: Δεν είμαι χαζή! -Έξαλλη με το tweet για το καράτε Facebook Twitter
11

Αν έχετε facebook σίγουρα θα έχετε δει και αυτό κάπου  σήμερα!

Οκ γελάσαμε όλοι - αλήθεια. Κάποιοι γελάνε ακόμη! Τώρα σταματήστε το γέλιο γιατί η Κατερίνα Στικούδη δεν το βρήκε καθόλου αστείο!

Μεταφέρουμε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την "πολύκροτη υπόθεση ελληνικού hoax" από το protothema:

"Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα tweet που φέρεται να έχει γράψει η Κατερίνα Στικούδη για το θάνατο του ηθοποιού Κρίστοφερ Λι.

Πήραν φωτιά τα social media και πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπήκαν στον κόπο να εξακριβώσουν αν η τραγουδίστρια έγραψε το μήνυμα ή πρόκειται περί φάρσας.

Το protothema.gr επικοινώνησε με την τραγουδίστρια η οποία δήλωσε:

«Μου τη δίνει να με παρουσιάζουν ως χαζή.Η είδηση από το πρωί αναπαράγεται από εκπομπές και sites και κανείς δεν μπήκε στον κόπο να με πάρει να με ρωτήσει αν όντως έγραψα κάτι τέτοιο ή κάποιος απλά θέλησε να μου κάνει φάρσα».

Είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα και συνέχισε: «Κάποιος έκανε print screen το όνομα του λογαριασμού μου και τη φωτογραφία μου και έγραψε αυτήν την ηλιθιότητα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος το κάνει αυτό. Μετά τα χάπια αδυνατίσματος τώρα θα απευθυνθώ στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και για αυτό. Δεν είναι η πρώτη φόρα που χρησιμοποιούν τον λογαριασμό μου με αυτόν τον τρόπο».

It's Viral
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Πάντως εύκολα γαμάμε κόσμο αγόγγυστα,αν δεν είναι γκεϊ ή εναλλακτικός χίπστερ φυσικά,σίγουρα θα έχουν περισσότερα δικαιώματα περί σεβασμού.Δεν ξέρω αν το έγραψε η ίδια αλλά σίγουρα ήταν μια απώλεια και για τον κόσμο που φορά τζιν.
Σωστό και αυτό. Όταν δεν ξέρεις ή δεν είσαι σίγουρος αν ξέρεις καλύτερα να το βουλώνεις. Και εγώ δεν πιστεύω ότι το έγραψε αυτή. Ασχετο αλλά θυμάμαι όταν πέθανε ο Paul Walker ένα post τύπου "Πέθανε ο Rip Paul Walker :/". Ακόμα κλαίω.
Και γιατί είναι πολύ καλό, παρακαλώ, το ότι έχει 9gagers εδώ; Το 9gag μας κάνει πιο έξυπνους; Εγώ θα έλεγα το αντίθετο, θα μιλούσα για μαζική ύπνωση, κακώς εννοούμενη παγκοσμοιοποίηση και γενικότερη -έμμεση- χειραγώγηση και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Κάτι σαν την "αλληγορία του σπηλαίου", σε μορφή ιντερνετική. *grabs popcorn*
Πάντως, αν δεν το έγραψε η ίδια, όποια γνώμη κι αν έχει κάποιος για τη δημόσια εικόνα της, νομίζω ότι θα συμφωνήσει πως είναι κρίμα να γίνεται η Στικούδη ή οποιοσδήποτε άλλος αντικείμενο τέτοιου χλευασμού και υποτίμησης, μόνο και μόνο για γελάσουμε λιγάκι και να ειρωνευτούμε το επίπεδό της. Το βρίσκω κακό από όποιον το σκαρφίστηκε. Εξάλλου, δε μας λείπουν οι αληθινές περιστάσεις που με την κωμικοτραγικότητά τους αποτελούν πηγές άφθονου γέλιου και χλεύης.
"Μετά τα χάπια αδυνατίσματος τώρα θα απευθυνθώ στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος..."Τη φαντάστηκα να απευθύνεται εν εξάλλω στα χάπια αδυνατίσματος και να τους ζητάει λογαριασμό και γέλασα λίγο.