Η Colour Youth απαντά στην Τατιάνα Στεφανίδου

Η Colour Youth απαντά στην Τατιάνα Στεφανίδου Facebook Twitter
13

 

Η Colour Youth απαντά στην Τατιάνα Στεφανίδου Facebook Twitter

Τις προάλλες η Τατιάνα Στεφανίδου δήλωσε στην εκπομπή της αηδιασμένη απ' την εικόνα της Κέιτλιν Τζένερ στο εξώφυλλο του Vanity Fair. Εκτός των άλλων είπε στον αέρα:

«Ίσως να μιλάμε για περίπτωση πολύ βαριάς ψυχασθένειας.» 

Με ένα βιντεάκι που έχει τίτλο «Πριν μιλήσεις για μας, μίλα σε μας», η LGBTQ Κοινότητα Νέων Αθήνας - Colour Youth δίνει τη δική της απάντηση:

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

Ελλάδα / Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

«Με την αναστολή των ενεργειών για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από τη νέα δημοτική αρχή της Αθήνας, η κοινότητα μας παραμένει χωρίς κανένα δίκτυ στοιχειώδους προστασίας»
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Περιέργως όμως όταν η κόρη Κιμ περιφέρει την καινούργια της προσθετική κώλου στα περιοδικά δε βρίσκεται κανείς να την υπερασπιστεί. Δύο μέτρα και δύο σταθμά φίλοι συνσχολιαστές;
Η Κιμ ο,τι κανει το κανει με σκοπο το να τραβηξει την προσοχη ενω απο την αλλη μιλαμε για εναν ανθρωπο ο οποιος απλα εκανε αυτο που τον εκφραζει. Κατα την γνωμη σου αυτη οι 2 πρεπει να αντιμετωπιζονται με τον ιδιο τροπο;
Η συγκεκριμένη κυρία είναι βαθιά ομοφοβική και ακόμη βαθύτερα τρανσφοβική. Είναι γνωστό από όλη την καριέρα της και ο κατάπτυστος τρόπος που έχει εκφραστεί και συνεχίζει να εκφράζεται. Φαντάζομαι πως γνωρίζουν αρκετοί και τους λόγους για αυτή την συμπεριφορά της οι οποίοι και δεν περιορίζονται μόνο στο κυνήγι της τηλεθέασης και την έμφυτη "κατινιά" (ως κατινίστικες-κίτρινες εκπομπές το θέτω)...
Ποτε έγινε η Τατιάνα προσωπο άξιο λογου κ το περιεχόμενο των εκπομπών της άξιο σχολιασμού; Χρειαζεται δημοσια απάντηση η απύθμενη ηλιθιότητα κάθε τηλεπερσονας που αυτοανακυρησσεται δημοσιογράφος/κριτής των πάντων;;;Κι επιτέλους δεν υπάρχει ενας ακόμα πιο μεγαλος κάφρος* να μιλήσει για τη δική της "βαριά περιπτωση ψυχασθενειας";;"κάφρος < ιταλική cafroΟυσιαστικό αρσενικόκάποιος που δρα χωρίς να λαμβάνει υπ' όψη του τα συναισθήματα η την ενόχληση των άλλωνΣυνώνυμα: άξεστος, απολιτιστος"
Αν και straight, επικροτώ τέτοιες δράσεις.Πού θα πάει, θα καταλάβουν κάποτε όλοι τους πως ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει με το σώμα του εφόσον δεν εμποδίζει κανέναν!
Ελάτε ρε παιδιά τώρα...Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν κάνει εκπομπές κατά του bullying.Η Τατιάνα Στεφανίδου κάνει εκπομπές με θέμα το bullying μόνο και μόνο επειδή είναι στη μόδα.Τα υπόλοιπα δεν την ενδιαφέρουν.