ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Guardian: Η Ελλάδα θέμα και στη λέσχη Bilderberg

Guardian: Η Ελλάδα θέμα και στη λέσχη Bilderberg Facebook Twitter
3

Η Ελλάδα θα είναι στο επίκεντρο της λέσχης Bilderberg μετά από τους G7, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian. «Ξεχάστε τους G7, τώρα έχουμε τα μεγάλα όπλα της Λέσχης Bilderberg», αναφέρει η εφημερίδα για τη συνεδρίαση που ξεκινά στις αυστριακές Άλπεις στις 11 Ιουνίου και θα διαρκέσει ως τις 14 Ιουνίου.  

Σύμφωνα με την εφημερίδα ανάμεσα στις 140 προσωπικότητες από 22 χώρες που θα βρίσκονται εκεί, θα είναι και  ο  Μπενουά Κερέ της ΕΚΤ και του Γερούν Ντάισελμπουμ από την πλευρά του Eurogroup, οπότε οι συμμετέχοντες θα έχουν μια ευκαιρία να μάθουν περισσότερα πάνω στο ελληνικό ζήτημα.

«Η πιο καυτή οικονομική πατάτα της Ευρώπη, δηλαδή η Ελλάδα, θα είναι στην ατζέντα της συνεδρίασης και είναι καλό να γνωρίζουμε ότι το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΚΤ,  Μπενουά Κερέ, θα βρίσκεται εκεί για να συζητήσει με την πιο αυστηρή εχεμύθεια από κοντά με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, όπως τους επικεφαλής της Deutsche Bank, της Lazard, της Banco Santander και της HSBC», αναφέρει το δημοσίευμα.

Η Ελλάδα δεν θα είναι πάντως το μοναδικό θέμα σε αυτή την συνάντηση που θα συζητηθούν ακόμη η ουκρανική κρίση, τα χημικά όπλα και η τεχνητή νοημοσύνη.

3

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπόθεση Καρουάνα Γκαλίζια ξαναρωτά: ποιος προστατεύει τους δημοσιογράφους;

Πολιτική / Η υπόθεση Καρουάνα Γκαλίζια θέτει ξανά το ερώτημα: ποιος προστατεύει τους δημοσιογράφους;

Η αθώωση του Γιόργκεν Φένεκ στη Μάλτα προκαλεί νέα οργή και ξαναφέρνει στο κέντρο την υπόθεση της δολοφονημένης δημοσιογράφου ως σύμβολο για την ελευθερία του Τύπου στην Ευρώπη.
THE LIFO TEAM
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Πατριωτική εισφορά» στο πλουσιότερο 1% και κατώτατος μισθός 1.000 ευρώ έως το 2027

Πολιτική / Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Πατριωτική εισφορά» στο πλουσιότερο 1% και κατώτατος μισθός 1.000 ευρώ έως το 2027

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης παρουσίασε επίσης φοροελαφρύνσεις για οικογένειες και επιχειρήσεις, θέτοντας το δίλημμα των επόμενων εκλογών ως «διαφθορά ή κυβερνητική αλλαγή»
THE LIFO TEAM
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΕΝΟΣ ΕΒΡΟΣ

Πολιτική / Ο Σταύρος Μπένος αποχώρησε από το σχέδιο «Έβρος Μετά» - «Παραιτούμαι για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας»

Εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι πρόκειται για ζήτημα ευθύνης απέναντι τόσο στην προσωπική του διαδρομή όσο και στους πολίτες της περιοχής
THE LIFO TEAM