Το περιοδικό Down Town επιστρέφει στα περίπτερα

Το περιοδικό Down Town επιστρέφει στα περίπτερα Facebook Twitter
4

Το Νοέμβριο του 1995 κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού Down Town στα περίπτερα όλης της Ελλάδας. Η κυκλοφορία του περιοδικού σταμάτησε τον Φεβρουάριο του 2012 από την εταιρεία Ιmako που το εξέδιδε και ο τίτλος του περιοδικού εκποιήθηκε. Ωστόσο ο τίτλος πλειοδοτήθηκε χθες σε δημοπρασία του δημοσίου και πέρασε στους νέους του εκδότες, οι οποίοι είναι και μερικοί από τους πρώτους συντάκτες και βασικούς συντελεστές του παλιού team.

Η Plan A, η εταιρεία του τηλεοπτικού Join Us που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ κατέβαλε το ποσό των 60.000 ευρώ και στα χέρια της πέρασε ο τίτλος του Down Town.

Το περιοδικό Down Town επιστρέφει στα περίπτερα Facebook Twitter
"Πρακτικά σήμερα αποκτήσαμε μέσω δημόσιου πλειστηριασμού το σήμα του περιοδικού Downtown για να το βγάλουμε ξανά στα περίπτερα. Ουσιαστικά αποκτήσαμε ξανά ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας." ανέφερε η κα Ζαμπέτογλου

Tην ανακοίνωση έκανε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Νάνσυ Ζαμπέτογλου η οποία ανήρτησε στο Facebook: Δεν ξέρω πώς να το ανακοινώσω... Γιατί για μας δεν υπάρχουν λόγια... Πρακτικά σήμερα αποκτήσαμε μέσω δημόσιου πλειστηριασμού το σήμα του περιοδικού Downtown για να το βγάλουμε ξανά στα περίπτερα. Ουσιαστικά αποκτήσαμε ξανά ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Αυτό το κομμάτι που μας έλειπε. Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα γιατί την ιστορία τη γράφουν οι παρέες κι εμείς δεν χαθήκαμε ποτέ μεταξύ μας. Το Downtown λοιπόν επιστρέφει. Και μαζί τα χαμόγελα της παρέας που το αγάπησε. Ελπίζουμε να είστε μαζί μας ξανά. 

Σε επικοινωνία του LIFO.gr με την κα Ζαμπέτογλού, μας έγινε γνωστό πως το Down Town θα κυκλοφορήσει στις αρχές Οκτωβρίου και πως η έκδοση θα είναι και πάλι πανελλήνιας εμβέλειας. Μεταξύ των ονομάτων που θα απαρτίζουν την ομάδα που ετοιμάζεται να βγάλει και πάλι στα περιοδικό είναι πολλά γνώριμα πρόσωπα που είχαν αφήσει το στίγμα τους και στην πρώτη έκδοση όπως ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, η Αλεξάνδρα Τσόλκα, ο Πάνος Ζόγκας, η Βένια Καραγιάννη και η Κάλλια Καστάνη. 

Η κα Ζαμπέτογλου αναφέρει στο LIFO.gr πως η ομάδα είναι πολύ αισιόδοξη για την επανακυκλοφορία του περιοδικού και ξεκαθαρίζει πως πίσω από την επιχειρηματική κίνηση δεν υπάρχει κάποιος ανώνυμος επενδυτής. Όπως τονίζει η ίδια, το περιοδικό θα ξαναβγεί με το πείσμα, το μεράκι και τις τελευταίες οικονομίες της ομάδας που διεκδίκησε και πήρε τον τίτλο. Ως προς τη θεματολογία σημειώνει πως θα είναι η ίδια, αλλά προσαρμοσμένη στην τωρινή εποχή.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

METAL GEAR SOLID SONY ΤΑΙΝΙΑ

TV & Media / Metal Gear Solid: Η Sony ετοιμάζει ταινία με το βιντεοπαιχνίδι - Ποιοι θα τη σκηνοθετήσουν

«Ως μακροχρόνιοι θαυμαστές του παιχνιδιού, είμαστε ενθουσιασμένοι και νιώθουμε τιμή που θα φέρουμε στη ζωή τους εμβληματικούς χαρακτήρες και τον αξέχαστο κόσμο του Hideo Kojima», δήλωσαν οι δύο σκηνοθέτες
THE LIFO TEAM
Η Αννα Γουίντουρ ξαναπαίρνει το Devil Wears Prada στα χέρια της

Διεθνή / Για σένανε μπορώ τη Vogue να προδώσω: όταν η Άννα Γουίντουρ συνάντησε ξανά τη Μιράντα Πρίστλι

Η Vogue ενώνει στο εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue την Άννα Γουίντουρ και τη Μέριλ Στριπ, λίγο πριν από το The Devil Wears Prada 2 και το Met Gala, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον μύθο που συνοδεύει την ταινία εδώ και είκοσι χρόνια.
THE LIFO TEAM
WARNER BROS PARAMOUNT SKYDANCE

TV & Media / Η Paramount Skydance εξασφαλίζει $24 δισ. από κεφάλαια της Μέσης Ανατολής για τη συμφωνία με τη Warner Bros

Το υπέρογκο ποσό μειώνει παράλληλα τη συνεισφορά που θα χρειαστεί να καταβάλει ο Λάρι Έλισον, ενώ η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών αναμένει την έγκριση ρυθμιστικών αρχών και ειδική ψηφοφορία μετόχων
THE LIFO TEAM
Η Jessica Lange γύρισε στο American Horror Story και το Murder House πλανάται ξανά από πάνω της

TV & Media / Η Τζέσικα Λανγκ γύρισε στο American Horror Story και το Murder House πλανάται ξανά από πάνω της

Η θρυλική ηθοποιός επιστρέφει επίσημα στο American Horror Story για τη 13η σεζόν, με την παραγωγή να δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες από το γύρισμα και να επιβεβαιώνει ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.
THE LIFO TEAM
ΑΡΗΣ ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟΣ

TV & Media / Άρης Μουγκοπέτρος: «Χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά αυτή τη στιγμή»

Ο μουσικός σχεδόν ένα χρόνο μετά το ατύχημα που του στοίχισε δύο δάχτυλα μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» για τους λόγους που απέσυρε τις κατηγορίες εναντίον του ατόμου που του έδωσε την κροτίδα αλλά και για την οικονομική του κατάσταση
THE LIFO TEAM