Πώς σταματάει ο παπάς το αυτοκίνητο της νύφης που έχει αργήσει

Πώς σταματάει ο παπάς το αυτοκίνητο της νύφης που έχει αργήσει Facebook Twitter
7

Καματερό Αττικής - Ιερός Ναός Αγίου Τρύφωνα 

 

O Φώτης και η Αλεξάνδρα ετοιμάζονται να δώσουν τους όρκους του γάμου σε τελετή στην εκκλησία.

Μια από τις δεκάδες παραδόσεις που συνοδεύουν το μυστήριο θέλει τη νύφη να στήνει λίγο το γαμπρό και να του κάνει τα γνωστά πειράγματα με τις βόλτες γύρω από την εκκλησία.

Εδώ ο παπάς όμως δεν συγχωρεί καμιά καθυστέρηση και ο φωτογράφος Πάνος Ρεκουνιώτης κατέγραψε ένα από τα καλύτερα περιστατικά σε ελληνικό γάμο.

http://www.rekouniotis.com/

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Το θεμα ειναι οτι ντυνομαστε λες και παμε στα μπουζουκια στους γαμους και το κανουμε γεγονος της χρονιας.τ ολο θεμα στημενο λες και εισαι σε κοσμικο event με φωτογραφους και δεκαδες βλεμματα να σχολιαζουν και να κουτσομπολευουν.μονο γαμο δεν το λες σημερα.
Οταν εγινα νονα ο παπας εκανε παρατηρηση στην κουμπαρα επειδη το μωρο εκλαιγε (παραλογοοοο)...Επισης τους πειραζουν και τα ρυζια στο γαμο. Αλλα 200 ευρω την τελετη στα παιρνουν. Ποσο κομπλεξ...
το κόμπλεξ δεν το έχει ο παπάς, το έχει αυτός που δίνει τα 200 και τα 2000 για τις "ιερές" αυτές στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου. το να αγαπάς κάποιον δεν είναι αρκετό, πρέπει να πάρεις την ευχή του παπά, να δώσεις όνομα στο παιδί σου δεν είναι αρκετό πρέπει να το βασανίσεις στα χέρια ενός αγνώστου που το βουτάει σε νερό μέχρι να κλάψει... όχι όχι καλά κάνει ο παπάς γιατί μετά από αυτόν τον γάμο, καθορισμένη ώρα, έχει κι άλλον - άλλα 200 ευρώ και γιατί όχι 300.