Μεϊμαράκης στην Κωνσταντοπούλου: Μας έχετε εδώ σαν τα ζώα

Μεϊμαράκης στην Κωνσταντοπούλου: Μας έχετε εδώ σαν τα ζώα Facebook Twitter
SOOC
15

H παραπάνω φωτογραφία είναι τραβηγμένη λίγους μήνες πριν και είναι ένα στιγμιότυπο από την θερμή υποδοχή που επιφύλασσε στο γραφείο του ο κος Μεϊμαράκης στην κα Κωνσταντοπούλου.

Το κλίμα ωστόσο σήμερα ήταν μάλλον εχθρικό μεταξύ τους. Η σφοδρή σύγκρουση μεταξύ Ζωής Κωνσταντοπούλου και Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξελίχθηκε με την έναρξη της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για την υπόθεση Siemens.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ζήτησε από την πρόεδρο να της εξηγήσει το πλαίσιο της συζήτησης και η κυρία Κωνσταντοπούλου άφησε αιχμές για την απουσία  της κυρίας Κεφαλογιάννη αλλά και του κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τη χθεσινοβραδινή ψηφοφορία για το διορισμό του νέου ΔΣ της ΕΡΤ.

«Κάποιοι είχαν πει ότι επιφυλάσσονται για την στάση τους, μετά αποχώρησαν, τους ψάχναμε και είχαν εξαφανιστεί» σχολίασε η πρόεδρος προκαλώντας την οργή  Μεϊμαράκη.

«Τέσσερις φορές σας ρώτησα για την ώρα λήξης της συνεδρίασης και δεν μου απαντήσατε. Σας προκαλώ και σήμερα λοιπόν να μας πείτε τι ώρα θα λήξει η συνεδρίαση.». απάντησε ο κος Μεϊμαράκης.

"Πήρατε το λόγο χωρίς να σας τον δώσω" τον διέκοψε η πρόεδρος για να λάβει την απάντηση: "Είναι γαϊδουριά να μας αφήνετε να περιμένουμε και να μην μας ενημερώνετε τι ώρα θα τελειώσουμε. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι συμπεριφορά προέδρου που θέλει να την σεβόμαστε.Σήμερα σαν γαϊδούρι είμαι εδώ από τις 4 το μεσημέρι. Η συνεδρίαση ήταν να ξεκινήσει στις 5 και τελικά ξεκίνησε στις 6:15."

Ο καβγάς συνεχίστηκε για αρκετά ακόμη λεπτά όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο:

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΡΑ ΔΕΘ

Πολιτική / Ανάρτηση Κυριάκου Μητσοτάκη: «Συμφωνία Προόδου και Ευημερίας με ορίζοντα την Ελλάδα του 2030» 

Τα μέτρα που αφορούν επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, συνταξιούχους, τον κατώτατο μισθό, το «Σπίτι μου», το ηλεκτρικό ρεύμα και τον «κουμπαρά για τη νέα γενιά»
THE LIFO TEAM
ΑΜΑΛ ΚΛΟΥΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη συναντήθηκαν με την Αμάλ Κλούνεϊ: Στο επίκεντρο της συζήτησης τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου
THE LIFO TEAM
 Ζαχαράκη: Δεν είμαστε εδώ για να λογοκρίνουμε βιβλία - Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες

Πολιτική / Ζαχαράκη: Δεν είμαστε εδώ για να λογοκρίνουμε βιβλία - Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες

Η Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, μίλησε σχετικά με τα νέα σχολικά βιβλία και την απεικόνιση οικογενειών με γονείς του ιδίου φύλου, ξεκαθαρίζοντας πως ο ρόλος του Υπουργείου δεν είναι να ασκεί λογοκρισία.
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο Σαμαράς έβγαλε τρομερή χολή, η οποία θα κάνει καλό στη Νέα Δημοκρατία»

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε τη στάση του πρώην πρωθυπουργού απέναντι στην κυβέρνηση και το ενδεχόμενο σχηματισμού από τον ίδιο ενός νέου κόμματος
THE LIFO TEAM