Στα άδυτα της Βόρειας Κορέας

Στα άδυτα της Βόρειας Κορέας Facebook Twitter
4

Όλοι έχουμε, λίγο-πολύ, μια ιδέα για τη ζωή των ανθρώπων στη Βόρειο Κορέα. Ωστόσο ενα μεγάλο ποσοστό από τις εικόνες και τα βίντεο που φθάνουν στις οθόνες μας, ελέγχεται προσεκτικά από την κυβέρνηση, ώστε να αποκρύπτονται οι πραγματικές συνθήκες στρατικοποίησης της χώρας.

Ένα βίντεο που έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, είναι μια πολύ ειλικρινής ματιά, στη ζωή των Βορειοκορεατών στην Πιογκ-Γιαγκ.

Το βίντεο έφτιαξαν οι Koryo Tours, και σύμφωνα με τη δημιουργική ομάδα η οποία αποτελείται από το σκηνοθέτη Rob Whitworth και τον creative director JT Singh, δεν ήταν καθόλου εύκολο να συλλέξουν το υλικό.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
στη πραγματικότητα κυκλοφορούν με σιδερένια περιλαίμια και αλυσίδες με έναν αξιωματούχο κατά πόδας που τους μαστιγώνει. Η πόλη αποτελείται από αχυροσκέπαστες καλύβες και λαγούμια ενώ μόνο κάρα κυκλοφορούν στους (χωματο)δρόμους Σε κάθε γωνία βλέπεις ανθρ'ωπους απολίτιστους με τυμπανισμό ενώ ο Κιμ όταν δεν ταϊζει τα αγριόσκυλα με συγγενείς του, βγαίνει στους δρόμους και βιάζει αφού σκοτώσει πρώτα, γυναίκες και παιδιά.