Κωνσταντοπούλου: Πώς συμβάλατε εσείς στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ κατά του μαύρου;

26

Συνεχίζεται στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η ακρόαση από την επιτροπή στην οποία προεδρεύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ. Νωρίτερα η κ. Κωνσταντοπούλου ρώτησε το νέο συμβούλιο και τον Πρόεδρο της κρατικής τηλεόρασης Διονύση Τσακνή, όπως και τον διευθύνοντα σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη, ποιά ήταν η συμβολή τους την εποχή που οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έδιναν τον αγώνα τους κατά του “μαύρου”.



Πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος, όπως και τα μέλη του δ.σ. έδωσαν απαντήσεις με τον κ. Τσακνή να λέει ότι ΄νηταν διαθέσιμος όποτε τον χρειάστηκαν οι εργαζόμενοι και τον κ. Ταγματάρχη να δηλώνει ότι ήταν έξω από την ΕΡΤ στις πρώτες διαδηλώσεις. Αυτή την ώρα το λόγο έχει η Ραχήλ Μακρή που αναφέρεται στις εντολές που είχαν οι αστυνομικοί να απωθούν τους βουλευτές ενώ αυτοί διαδήλωναν έξω από την ΕΡΤ ενώ μίλησε και για αποκλεισμό της από τα ιδιωτικά κανάλια επειδή έκανε ερωτήσεις που έθιγαν τα συμφέροντα τους. Η κ. Μακρή "ασχολήθηκε" δε ιδιαίτερα με τον κ. Ταγματάρχη υποβάλλοντας του απανωτές ερωτήσεις.



26

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αρνηθήκαμε να γίνουμε συνένοχοι»: Πρώην στέλεχος του «60 Minutes» καταγγέλλει πιέσεις στο CBS

TV & Media / «Αρνηθήκαμε να γίνουμε συνένοχοι»: Πρώην στέλεχος του «60 Minutes» καταγγέλλει πιέσεις στο CBS

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της νέας εποχής του ιστορικού προγράμματος, ο πρώην διευθυντής σύνταξης Γκάι Καμπανίλε περιγράφει μια σύγκρουση για το ποιος ελέγχει τη δημοσιογραφία του CBS.
THE LIFO TEAM
Το South Park μετονομάζεται σε «South America» για τη νέα σεζόν

TV & Media / Το South Park μετονομάζεται σε «South America» - Η σατιρική σειρά τρολάρει ξανά τον Τραμπ

Με μια νέα καυστική ανακοίνωση, οι δημιουργοί του South Park βαφτίζουν τη σειρά «SOUTH AMERICA», σατιρίζοντας την εμμονή του Ντόναλντ Τραμπ με τις μετονομασίες γεωγραφικών περιοχών σε «America»
THE LIFO TEAM
Μια κούκλα μιλά για σεξ μέσα στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ουκρανίας

TV & Media / Μια κούκλα μιλά για σεξ μέσα στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ουκρανίας

Μια κούκλα, μια εθνική βιβλιοθήκη και οι ερωτήσεις για το σεξ που συνήθως μένουν εκτός τηλεόρασης. Το «The First Time» είναι η νέα ουκρανική σειρά που φέρνει μαζί χιούμορ, σώμα, σχέσεις και σεξουαλική αγωγή.
THE LIFO TEAM
Η υπόθεση Καρουάνα Γκαλίζια ξαναρωτά: ποιος προστατεύει τους δημοσιογράφους;

Πολιτική / Η υπόθεση Καρουάνα Γκαλίζια θέτει ξανά το ερώτημα: ποιος προστατεύει τους δημοσιογράφους;

Η αθώωση του Γιόργκεν Φένεκ στη Μάλτα προκαλεί νέα οργή και ξαναφέρνει στο κέντρο την υπόθεση της δολοφονημένης δημοσιογράφου ως σύμβολο για την ελευθερία του Τύπου στην Ευρώπη.
THE LIFO TEAM