KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Κωνσταντοπούλου: Πώς συμβάλατε εσείς στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ κατά του μαύρου;

26

Συνεχίζεται στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η ακρόαση από την επιτροπή στην οποία προεδρεύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ. Νωρίτερα η κ. Κωνσταντοπούλου ρώτησε το νέο συμβούλιο και τον Πρόεδρο της κρατικής τηλεόρασης Διονύση Τσακνή, όπως και τον διευθύνοντα σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη, ποιά ήταν η συμβολή τους την εποχή που οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έδιναν τον αγώνα τους κατά του “μαύρου”.



Πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος, όπως και τα μέλη του δ.σ. έδωσαν απαντήσεις με τον κ. Τσακνή να λέει ότι ΄νηταν διαθέσιμος όποτε τον χρειάστηκαν οι εργαζόμενοι και τον κ. Ταγματάρχη να δηλώνει ότι ήταν έξω από την ΕΡΤ στις πρώτες διαδηλώσεις. Αυτή την ώρα το λόγο έχει η Ραχήλ Μακρή που αναφέρεται στις εντολές που είχαν οι αστυνομικοί να απωθούν τους βουλευτές ενώ αυτοί διαδήλωναν έξω από την ΕΡΤ ενώ μίλησε και για αποκλεισμό της από τα ιδιωτικά κανάλια επειδή έκανε ερωτήσεις που έθιγαν τα συμφέροντα τους. Η κ. Μακρή "ασχολήθηκε" δε ιδιαίτερα με τον κ. Ταγματάρχη υποβάλλοντας του απανωτές ερωτήσεις.



26

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σκηνοθετικά πρόχειρη, δραματουργικά παιδαριώδης, ρητορικά καφενειακή»: Μια κριτική για τον «Καποδίστρια» που λογοκρίθηκε - Μικροπράγματα

TV & Media / «Σκηνοθετικά πρόχειρη, δραματουργικά παιδαριώδης, ρητορικά καφενειακή»: Μια κριτική για τον «Καποδίστρια» που λογοκρίθηκε - Μικροπράγματα

«Δεδομένου ότι πρόκειται για ταινία του Σμαραγδή, η ελληνική ανωτερότητα δε θα μπορούσε να μην τονίζεται με κάθε δυνατή -και καταγέλαστη- αφορμή»
THE LIFO TEAM