Γιατρός με πλαστό πτυχίο εντοπίστηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου

Γιατρός με πλαστό πτυχίο εντοπίστηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου Facebook Twitter
Φωτο: Paleologos Nick / SOOC
2

Γιατρός με πλαστό πτυχίο που εξέταζε κανονικά ασθενείς για 5 χρόνια και εργάστηκε στο νοσοκομείο του νησιού εντοπίστηκε στη Ρόδο.

Ο γιατρός θα πρέπει τώρα να επιστρέψει ποσό 97 χιλιάδων ευρώ ενώ η υπόθεση του θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο συγκεκριμένος «γιατρός» εργάστηκε στο  νοσοκομείο από το Μάρτιο του 2010, έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2015.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή» ο εντοπισμός του έγινε έπειτα από καταγγελία και έλεγχο που ακολούθησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας και αμέσως κινήθηκε η διαδικασία παύσης του από την θέση που κατείχε στο νοσοκομείο της Ρόδου.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΕΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ

Ελλάδα / Παναγιώτης Φασούλας: Επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΟΚ

«Αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι πώς θα ξαναδώσουμε στο μπάσκετ την αισιοδοξία και την καθαρότητα που όλοι πιστεύαμε ότι υπήρχε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής
THE LIFO TEAM