Δύο μαθητές στο νοσοκομείο με κρίση πανικού στις Πανελλαδικές

Δύο μαθητές στο νοσοκομείο με κρίση πανικού στις Πανελλαδικές Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
6

Δύο μαθητές, υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων, στο Βόλο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με κρίση πανικού  ενώ έγραφαν στις εξετάσεις.

Σύμφωνα με το τοπικό e-volos.gr, το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στο 1ο Γενικό Λύκειο Νέας Ιωνίας, στις 9:45, με μία 17χρονη μαθήτρια να μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της, όμως το συμβάν αναστάτωσε τους υπόλοιπους μαθητές.

Άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη στο 2ο ΓΕΛ Βόλου, με έναν μαθητή από το 8ο ΓΕΛ Βόλου, ο οποίος βρισκόταν στο χώρο επειδή έδινε εκεί εξετάσεις, λίγο πριν τις 10. Και αυτός ο μαθητής μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Οι δύο μαθητές, πήραν έγγραφο και θα συμμετάσχουν στις επαναληπτικές εξετάσεις.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Η νοσηλεύτρια με την κατάθεσή της προσδοκά να παραπλανηθούν οι δικαστικές αρχές» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας

Ο Χαράλαμπος Λυκούδης χαρακτήρισε «στοχευμένη» την κατάθεση της νοσηλεύτριας, προσδοκώντας ότι θα παραπλανηθούν οι δικαστικές αρχές και θα αλλάξουν την απόφασή τους για την προσωρινή κράτηση του γιατρού στο Κολωνάκι
THE LIFO TEAM