Έντονη ήταν η αντίδραση της Ελλάδας στην αναφορά του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ στη ΦΥΡΟΜ με το όνομα Μακεδονία.
Στη διάρκεια συνεντεύξεων που έδωσε μετά την συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών της Συμμαχίας, ο Νορβηγός διπλωμάτης ανέφερε τέσσερις φορές με το όνομα «Μακεδονία» την ΠΓΔΜ. «Προέχει να αποφευχθεί η βία να διασφαλιστεί ότι λειτουργούν οι δημοκρατικοί θεσμοί και ότι οι νόμοι τηρούνται και να αποφευχθεί η κλιμάκωση της κρίσης στη Μακεδονία», απάντησε ο Γενς Στολτενμπεργκ σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τις εξελίξεις στα Σκόπια.
Ο Έλληνας αντιπρόσωπος του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες έστειλε επίσημη επιστολή διαμαρτυρίας προς τον γενικό γραμματέα της Συμμαχίας.
Πολιτική /
O Γ.Γ. του ΝΑΤΟ αποκάλεσε τη ΦΥΡΟΜ Μακεδονία
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Οι φωτογραφίες του Γιώργου Μαζωνάκη που τράβηξε ο Μάρτιν Παρ και δεν είχαμε δει
Γιώργος Μαζωνάκης: Φωτογραφίες από το εσωτερικό του ιατρείου μετά τον θάνατο του τραγουδιστή
«Πολυεστέρας»: Κατανοώντας τη νέα αγαπημένη βρισιά της Gen Z
Σύβοτα: Στο νοσοκομείο λουόμενος έπειτα από φερόμενο δάγκωμα ψαριού
Πετάτε τα τρόφιμα μόλις παρέλθει η ημερομηνία λήξης τους; Οι ειδικοί λένε ότι αυτό συχνά αποτελεί σπατάλη