Έντονη ήταν η αντίδραση της Ελλάδας στην αναφορά του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ στη ΦΥΡΟΜ με το όνομα Μακεδονία.
Στη διάρκεια συνεντεύξεων που έδωσε μετά την συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών της Συμμαχίας, ο Νορβηγός διπλωμάτης ανέφερε τέσσερις φορές με το όνομα «Μακεδονία» την ΠΓΔΜ. «Προέχει να αποφευχθεί η βία να διασφαλιστεί ότι λειτουργούν οι δημοκρατικοί θεσμοί και ότι οι νόμοι τηρούνται και να αποφευχθεί η κλιμάκωση της κρίσης στη Μακεδονία», απάντησε ο Γενς Στολτενμπεργκ σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τις εξελίξεις στα Σκόπια.
Ο Έλληνας αντιπρόσωπος του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες έστειλε επίσημη επιστολή διαμαρτυρίας προς τον γενικό γραμματέα της Συμμαχίας.
Πολιτική /
O Γ.Γ. του ΝΑΤΟ αποκάλεσε τη ΦΥΡΟΜ Μακεδονία
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Μια συγγραφέας ζήτησε από τους αναγνώστες να μην αγοράζουν το βιβλίο της και μετά ζήτησε συγγνώμη
«Δεν έκανα κάτι κακό»: Η δικαστική μάχη Βρετανίδας χήρας που ζει 21 χρόνια στη Σουηδία και τώρα πρέπει να φύγει λόγω Brexit
Ο Μπραντ Πιτ άρχισε να πίνει ξανά, έπειτα από επτά χρόνια νηφαλιότητας - «Μπορώ να πιω μερικά ποτήρια»
Νίκος Καλογερόπουλος: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του
Πέθανε ο Στέλιος Ράμφος σε ηλικία 87 ετών