Φίλης: Χρήματα για την επόμενη δόση στο ΔΝΤ δεν υπάρχουν

Φίλης: Χρήματα για την επόμενη δόση στο ΔΝΤ δεν υπάρχουν Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
8

Δεν έχουμε χρήματα να πληρώσουμε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στις 5 Ιουνίου δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, μιλώντας το πρωί στον Alpha 9,89.

«Υπάρχουν χρήματα μόνο για μισθούς και συντάξεις τον επόμενο μήνα. Δεν έχουμε χρήματα να δώσουμε λεφτά έξω» είπε  ο κ. Φίλης, προσθέτοντας ότι «δεν είναι δυνατόν το πρόγραμμα το δανειακό να έχει μονομερώς σταματήσει, δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε δανεισμό με χρήματα από τον προϋπολογισμό. Οι δανειστές είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόσουν τη δανειακή σύμβαση».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ άφησε επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο για διεξαγωγή δημοψηφίσματος στο αρνητικό σενάριο. «Θα το δούμε για δημοψήφισμα, το Σύνταγμα δίνει πολλές δυνατότητες» ανέφερε ο κ. Φίλης ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «δεν θα δεχθούμε συμφωνία που να μην υπάρχει δέσμευση για χρηματοδότηση της οικονομίας».

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Πολιτική / Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Ένας Ελληνοαμερικανός, ανοιχτά γκέι και παντρεμένος με άνδρα, διεκδικεί να γράψει ιστορία στη Γερουσία των ΗΠΑ. Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας γερουσιαστής, σε μια εκλογή που ακουμπά την ομογένεια, την queer ορατότητα και τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα.
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Καρυστιανού: Κοινή ανακοίνωση 22 πρώην στελεχών του κόμματός της - «Γνωρίζουμε καλά γιατί αποχωρήσαμε»

Αυγερινός, Μουτσάτσου και άλλα 20 πρώην στελέχη του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» ξεκαθαρίζουν τους λόγους αποχώρησής τους, έπειτα από δημόσιες δηλώσεις της κ. Καρυστιανού
THE LIFO TEAM
ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΤΡΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Φωτιές: Τα μέτρα για τους πυρόπληκτους - Τι ισχύει για επιχειρήσεις και εργαζόμενους

Τα μέτρα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια διυπουργικής σύσκεψης - «Μιλάμε για μια μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να υποστηρίξουμε τη φύση» δήλωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM