Cult στιγμές ελληνικής ΤV: Η Ειρήνη Μερκούρη ξεσπά για την Αγία Βαρβάρα!

Cult στιγμές ελληνικής ΤV: Η Ειρήνη Μερκούρη ξεσπά για την Αγία Βαρβάρα! Facebook Twitter
16

Η νέα πολεμίστρια της Αντίχριστων, της Μασονίας, των άθεων και όσων έχουν κάτι αρνητικό να πουν για την Αγία Βαρβάρα είναι η πιο αναπάντεχη συμμετοχή έως τώρα..

Στην εκπομπή της Τατιάνας χθες, η Ειρήνη Μερκούρη ήταν ελαφρώς καλύτερη και πιο παθιασμένη από όσο θα μπορούσε να είναι ο Μιχελογιαννάκης και η Λουκά μαζί.

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

14 σχόλια
Χμμμ .. πρώτα λέει ότι ο Αγάθωνας είναι ο Αντίχριστος.... μετά λέει πως ελπίζει να μετανοήσει.Ερώτηση/αναζήτηση θεολογικού περιεχομένου : Μπορεί να μετανοήσει ο Αντίχριστος; Και αν μετανοήσει θα συγχωρεθεί;Πωπω... τρελό food for thought μου έβαλε η Ειρήνη !!!
Πληστηριασμός θρησκοληψίας!Μετά το νυκτομάγαζο Σαββάτο βράδυ σίγουρα πηγαίνει στην Κυριακάτικη λειτουργία' Την δοξάζω για τις γνώσεις και την παιδεία της' Αλληλούϊα αλληλοϋια...
Ντροπή να χλευάζετε την Ειρήνη Μερκούρη, μία καλλιτέχνιδα με πολυσχιδή προσωπικότητα και εγνωσμένου κύρους έργο που τιμάει τον νεοελληνικό πολιτισμό και τη θρησκεία μας! Ας φάνε όλοι οι μασόνοι-αντίχριστοι- πεντηκοστιανοί- ιεχωβάδες- μουσουλμάνοι- άπιστοι- αλλόθρησκοι τη σκόνη της! Πως να μη ζηλεύουν οι φθονεροί την ερμηνεύτρια τού ''Θα χορεύω στα τραπέζια''; Πες τα, κορίτσι μου, σε έχει ανάγκη ο ελληνικός λαός! Σταυρώστε τη, σταυρώστε τη!
Αγγελικά φρύδια,φυσικό μαύρισμα,γνώσεις Πανεπιστημίου,τίναγμα μαλλιού,Μασονία ή Αμασονία(έστω),σκότος ή σκό(ν)τος και όλα αυτά δημόσια,βλέποντας πάντα αν γράφουμε καλά στο μόνιτορ.
Η Ειρήνη Μερκούρη (!!!) δηλώνει φανατική χριστιανή -"άμα λάχει"- και στολίζει με χαρακτηρισμούς οποιονδήποτε δεν πιστεύει στη δύναμη των όστων να γιατρεύουν αρρώστους...Ελλάς 2015- Χώρα του Υπαρκτού Σαδομαζοχισμού...