Χυδαίες εκφράσεις του Νότη Σφακιανάκη για τη Μελίνα Μερκούρη

Χυδαίες εκφράσεις του Νότη Σφακιανάκη για τη Μελίνα Μερκούρη Facebook Twitter
37

Με χυδαίες εκφράσεις αναφέρθηκε ο Νότης Σφακιανάκης στη Μελίνα Μερκούρη στη διάρκεια της εμφάνισης του σε νυχτερινό κέντρο.

Ο τραγουδιστής είπε από πίστας (για να περνάει η ώρα όπως σημείωσε επειδή δεν μπορεί να τραγουδάει συνέχεια):  «Πήγα στον Παρθενώνα και ήθελα να φουντάρω. Είναι μέγιστη ντροπή από το 1992 τα κοπρόσκυλα που διαφεντεύουν τις τύχες μας, λέγεται Μελίνα Μερκούρη και τα ρέστα... η θεά του κ@λου. Έχουν μέσα στο μνημείο το δικό μας γερανούς σκουριασμένους από το 1992 και παραπήγματα οι ξεδιάντροποι! Μιλάμε τώρα για ελεεινή φυλή, που μας κυβερνάει από το 1973 και μετά».

Πολιτισμός
37

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SOTHEBYS ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

Πολιτισμός / Sotheby’s: Αποτράπηκε απόπειρα πώλησης ψεύτικων αρχαίων αγαλμάτων με πλαστά έγγραφα

Τα έγγραφα που προσκομίστηκαν διαπιστώθηκε ότι είχαν δημιουργηθεί με μεθόδους εκτύπωσης που είναι κατά 25 χρόνια πιο σύγχρονες από την εποχή στην οποία υποτίθεται ότι ανήκαν
THE LIFO TEAM
Ζήτω οι λεσβίες! Το cult περιοδικό KUTT επιστρέφει από τα 00s

Πολιτισμός / Ζήτω οι λεσβίες! Το καλτ περιοδικό KUTT επιστρέφει από τα 00s

Το KUTT, το καλτ λεσβιακό zine που κυκλοφόρησε μόνο τρία τεύχη στις αρχές των 00s, επανεκδίδεται τώρα από την IDEA σε έναν τόμο. Στις σελίδες του εμφανίστηκαν η Chloë Sevigny, η Eileen Myles και η Peaches, με φωτογραφίες των Ryan McGinley, Collier Schorr και Viviane Sassen
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
«Να είσαι ορατός σημαίνει να σε αγαπούν χωρίς όρους»: ένα φωτογραφικό αρχείο trans ζωής

Πολιτισμός / «Να είσαι ορατός σημαίνει να σε αγαπούν χωρίς όρους»: ένα φωτογραφικό αρχείο trans ζωής

Η φωτογράφος Ezekiel συγκεντρώνει φίλους, συνεργάτες και δημιουργούς της βρετανικής trans σκηνής σε μια σειρά πορτρέτων που δεν ζητούν απλώς να τους δούμε. Μιλούν για σώμα, κοινότητα, στιλ, μουσική, μετάβαση και την ανάγκη η ορατότητα να σημαίνει και φροντίδα.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Όταν δεν είσαι συγκρίσιμος με κάποιους ανθρώπους που προσέδωσαν διεθνή αναγνώριση μέσω του έργου τους στην Ελλάδα, προσπαθείς να τους υποβαθμίσεις στο δικό σου επίπεδο αντί να προσπαθήσεις να τους φτάσεις και να τους ξεπεράσεις. Είναι πολύ πιο εύκολο, Νότη.
Διανοούμενος! Ο Θεός να δώσει μην πάθει τίποτα αυτό το Ιερό Τέρας του νεοελληνικού Πολιτισμού! Τα λόγια του είναι βάλσαμο για την ψυχή (και μια σακούλα με σκατά)
Πρόβλεψη υστεροφημίας:21 χρόνια από τον θάνατό της, και το όνομα της Μελίνας λάμπει και θα λάμπει στην Ελλάδα και διεθνώς για δεκαετίες και -προφανέστατα- για αιώνες...Αναρωτιέμαι ποιος θα θυμάται τον Σφακιανάκη όταν απλώς θα έχει πάψει να "πουλάει". Όσο για την υστεροφημία του, δεν μπορώ να φανταστώ ποια θα είναι αυτή, πέραν του τριετούς μνημόσυνου! Το "αιωνία αυτού η μνήμη" το λένε οι παπάδες για όλους, αλλά δεν ισχύει στην πράξη για κανέναν. Μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις, σαν της Μελίνας, γίνεται πραγματικότητα!
Το πιο ενδιαφέρον είναι οτι όσο μιλούσε δε σταμάτησε η φασαρία και τα χαχανα απο το κοινο. Ειτε τραγουδάει, ειτε βρίζει τη Μελίνα ενα και το αυτό τους είναι. Το έχω πει πολλές φορες. Οι άνθρωποι που πηγαίνουν στο σκυλαδικο δεν πηγαίνουν για να ακούσουν μουσική(έστω και την γελοία μουσική του Νότη), πηγαίνουν για να σπάσουν πλάκα.Τέτοιο είναι το επίπεδο τους. Και των "μουσικών" αυτου του ειδους και των θαμώνων τους!
Τα ποιο πολλά σχόλια που διάβασα είναι τουλάχιστον για γέλια και γελοία. Η όλη επιχειρηματολογία στην τοποθέτηση του σφακιανάκη , είναι του τύπου.: ‘’Εννοείται ότι οι δηλώσεις του (αλλά και ο ίδιος) είναι κατάπτυστες.’’ Άλλος λέει ότι δεν πρέπει να έχει άποψη, άλλος ότι τραγουδάει σε σκυλάδικα, άλλος τον λέει ηλίθιο, άλλος πάλι λέει τι περιμένεις από άνθρωπο με δεξιές απόψεις, άλλος ατάλαντο.. κ.α. Ναι, μπορεί να είναι οσα λέτε, αλλά είναι άσχετα με το θέμα. Πείτε γιατί έχει άδικο όσον αφορά τις δηλώσεις του, αλλά θέτοντας επιχειρήματα και μη γίνεστε χειρότεροι βωμολοχώντας. Αν πάλι πιστεύετε ότι είναι λίγος και δεν αξίζει να ασχολείστε, δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε. Αυτό δεν είναι το μεγαλείο της δημοκρατίας, να επιτρέπει την ύπαρξη των πολεμίων της στη δημοσία ζωή; (για αυτούς που τον χαρακτηρίζουν ακροδεξιό). Αν απαγορεύσουμε το δικαίωμα της άποψης σε κάποιους επειδή δεν ασπαζόμαστε τις απόψεις τους τότε σε πια δημοκρατία πιστεύουμε; Ποιο πολύ με φασίστες μοιάζετε με αυτές τις τοποθετήσεις. Με αυτά τα επιχειρήματα δεν πιστεύω να επαίρεστε ως καλύτεροι από αυτόν.