Ο πρώην υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος ψάχνει δουλειά μέσω αγγελίας

Ο πρώην υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος ψάχνει δουλειά μέσω αγγελίας Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
24

Ο πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος, επιβεβαίωσε σήμερα τα δημοσιεύματα που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας και ανέφεραν πως αναζητεί δουλειά μέσω αγγελίας.

«Το αυτονόητο στην πολιτική, έγινε είδηση. Ότι, δηλαδή, ο έντιμος πολιτικός, όταν δεν εκλέγεται, πρέπει να δουλεύει. Γιατί πώς αλλιώς θα ζήσει; Αναλυτικά βιογραφικά μου υπάρχουν, λοιπόν, σε πολλούς διεθνείς ιστότοπους. Γιατί επιλογή μου, τώρα, είναι η δουλειά. Μέχρι τις επόμενες εκλογές», ανέφερε ο ίδιος.

Η είδηση της αγγελίας κυκλοφόρησε χθες, με πολλούς να θεωρούν ότι πρόκειται για φάρσα. «Πρώην υπουργός, με 13 χρόνια εμπειρίας στην πολιτική και υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης (Ελλάδα), 15 χρόνια εμπειρίας ως δημοσιογράφος – πολεμικός ανταποκριτής, δικηγόρος, δίγλωσσος (αγγλικά, γαλλικά), με εξειδίκευση στην επικοινωνία, στην επίλυση συγκρούσεων, την επίλυση κρίσεων, τη διοίκηση καταστάσεων υψηλού ρίσκου, λαμβάνοντας δύσκολες αποφάσεις, αναζητεί εργασία. Μπορεί να μετεγκατασταθεί άμεσα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η αγγελία που εμφανίζεται σε ιστότοπο αναζήτησης εργασίας και περιλαμβάνει πλήρες βιογραφικό του Αργύρη Ντινόπουλου.

Ο πρώην υπουργός Αργύρης Ντινόπουλος ψάχνει δουλειά μέσω αγγελίας Facebook Twitter
24

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM