ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ο Ξηρός αρνείται το βραχιολάκι λόγω θρησκείας και των Προφητειών της Αποκάλυψης

Ο Ξηρός αρνείται το βραχιολάκι λόγω θρησκείας και των Προφητειών της Αποκάλυψης Facebook Twitter
32

Ο  Σάββας Ξηρός μίλησε αποκλειστικά στο κανάλι E TV και εξήγησε μέσα από τη φυλακήτους λόγους που αρνείται να φορέσει το βραχιολάκι.

Το καταδικασμένο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν αναφέρει μεταξύ άλλων πως ένας από τους λόγους που αρνείται το βραχιολάκι είναι η ιατρική επιβάρυνση που θα του προκαλέσει ένα τέτοιο σύστημα. Ο ίδιος σχολιάζει πως κάτι τέτοιο θα αχρήστευε το χέρι του από την ακτινοβολία και θα του στερούσε τη δυνατότητα πολλών ιατρικών εξετάσεων.

Ωστόσο ο βασικότερος λόγος που αρνείται το βραχιολάκι είναι η θρησκεία και οι προφητείες της Αποκάλυψης.

 

 «Ο πρώτος και κυριότερος λόγος είναι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Δηλαδή αυτό περιγράφεται ακριβώς στην Αποκάλυψη ως μέσον χωρίς το οποίο δεν μπορεί κάποιος να μετέχει στην κοινωνική ζωή και τείνει να επιβληθεί μς διάφορους τρόπους σε όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες. Αυτός ο τρόπος επιτήρησης προσπαθεί να επιβληθεί με κάθε τρόπο στη σύγχρονη κοινωνία. Δηλαδή, το να δοκιμάζεται πιλοτικά αυτό το σύστημα σε κατάδικο, σε κρατούμενο, δηλαδή κάνουν ένα πείραμα σε πραγματικές συνθήκες. Τώρα πρέπει να επεκταθεί σε ευαίσθητους τομείς, δηλαδή ποιοι δουλεύουν σε αεροδρόμια, όπως έγινε το 2004 με τα βιομετρικά στοιχεία στα αεροδρόμια, τα οποία σήμερα έχουν επεκταθεί και στις τράπεζες και σε άλλα. Μετά μπορεί να μπουν σε υπουργεία κτλ».

 

32

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια