ΤΕΜΠΗ

Δανία: 27χρονος αυτοκτόνησε μετά την ευθανασία στο σκύλο του

Δανία: 27χρονος αυτοκτόνησε μετά την ευθανασία στο σκύλο του Facebook Twitter
40

Ένας 27χρονος Δανός αυτοκτόνησε, σύμφωνα με το radiofoxnewws.com,  λίγη ώρα αφότου ο σκύλος του υποβλήθηκε σε ευθανασία. Ο 27χρονος Ντάν είχε μόλις 8 ημέρες στη διάθεση του προκειμένου να αποδείξει ότι η ράτσα του σκυλιού του με το όνομα Zanto, δεν ήταν μία από τις 13 που έχουν απαγορευτεί στη Δανία.

Όταν τελικά δεν μπόρεσε να το πράξει οι αρχές αφαίρεσαν από την κατοχή του το σκυλί και το υπέβαλαν σε ευθανασία. Ο Ζάντο δεν είχε επιτεθεί σε κανέναν, απλώς ανήκε σε παράνομη ράτσα.

Λίγη ώρα αργότερα ο 27χρονος κατέληξε μετά από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών.

Η νομοθεσία στη Δανία απαγορεύει τα πιτμπουλ αλλά και άλλες ράτσες όπως Pitt Bull Terrier, Kangal, Νοτιορωσικός Ποιμενικός και αμερικανικό μπουλντόγκ. Μερικές ράτσες σκύλων ήταν απαγορευμένες από το 1991, όμως το 2010 ο νομος ανανεώθηκε και οι παράνομες ράτσες ανέβηκαν στις 13.

Σύμφωνα με το νόμο είναι ευθύνη των ιδιοκτητών να αποδείξουν ότι ο σκύλος τους δεν ανήκει σε μία από αυτές τις ράτσες.

40

ΤΕΜΠΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ

Διεθνή / Ανησυχία στη Μέση Ανατολή εν μέσω αυξανόμενης φημολογίας για αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν

Αναλυτές επισημαίνουν ότι η ρητορική κλιμάκωσης δεν έχει εκλείψει, ενώ κρατικά μέσα ενημέρωσης προβάλλουν συχνά τις πυραυλικές δυνατότητες της χώρας, ενισχύοντας το κλίμα έντασης
THE LIFO TEAM
ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Το Πακιστάν κηρύσσει «ανοιχτό πόλεμο» μετά τους βομβαρδισμούς μεγάλων πόλεων στο Αφγανιστάν

«Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί», ξεκαθάρισε ο υπουργός Άμυνας του Πακιστάν μετά τις επιθέσεις - Ο πρωθυπουργός της χώρας διαμηνύει ότι δε θα υπάρξει καμία υποχώρηση στην υπεράσπιση της πατρίδας
THE LIFO TEAM