EΡΧΟΝΤΑΙ!

Δανία: 27χρονος αυτοκτόνησε μετά την ευθανασία στο σκύλο του

Δανία: 27χρονος αυτοκτόνησε μετά την ευθανασία στο σκύλο του Facebook Twitter
40

Ένας 27χρονος Δανός αυτοκτόνησε, σύμφωνα με το radiofoxnewws.com,  λίγη ώρα αφότου ο σκύλος του υποβλήθηκε σε ευθανασία. Ο 27χρονος Ντάν είχε μόλις 8 ημέρες στη διάθεση του προκειμένου να αποδείξει ότι η ράτσα του σκυλιού του με το όνομα Zanto, δεν ήταν μία από τις 13 που έχουν απαγορευτεί στη Δανία.

Όταν τελικά δεν μπόρεσε να το πράξει οι αρχές αφαίρεσαν από την κατοχή του το σκυλί και το υπέβαλαν σε ευθανασία. Ο Ζάντο δεν είχε επιτεθεί σε κανέναν, απλώς ανήκε σε παράνομη ράτσα.

Λίγη ώρα αργότερα ο 27χρονος κατέληξε μετά από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών.

Η νομοθεσία στη Δανία απαγορεύει τα πιτμπουλ αλλά και άλλες ράτσες όπως Pitt Bull Terrier, Kangal, Νοτιορωσικός Ποιμενικός και αμερικανικό μπουλντόγκ. Μερικές ράτσες σκύλων ήταν απαγορευμένες από το 1991, όμως το 2010 ο νομος ανανεώθηκε και οι παράνομες ράτσες ανέβηκαν στις 13.

Σύμφωνα με το νόμο είναι ευθύνη των ιδιοκτητών να αποδείξουν ότι ο σκύλος τους δεν ανήκει σε μία από αυτές τις ράτσες.

40

EΡΧΟΝΤΑΙ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

RYANAIR ΕΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΟΥΡΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ

Διεθνή / Ryanair: Φόβοι για «χάος» στα αεροδρόμια με το νέο σύστημα ελέγχων - «Οι επιβάτες δεν πρέπει να γίνουν πειραματόζωα»

Η Ryanair προειδοποιεί για «χάος» στις ουρές των ευρωπαϊκών αεροδρομίων το καλοκαίρι, λόγω των νέων ελέγχων με δακτυλικά αποτυπώματα που εφαρμόζονται στο πλαίσιο του συστήματος εισόδου και εξόδου της ΕΕ
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΡΕΖΑΝ ΠΑΧΛΑΒΙ

Διεθνή / Ρεζά Παχλαβί: «Οποιαδήποτε συμφωνία με την Τεχεράνη αποτελεί μια παύση πριν από τον επόμενο πόλεμο»

Σε αποκλειστική συνέντευξη στο Euronews, ο γιος του πρώην και τελευταίου Σάχη του Ιράν, δήλωσε ότι μνημόνιο κατανόησης θα επιτρέψει στην Ισλαμική Δημοκρατία να ανασυνταχθεί και να επανεξοπλιστεί
THE LIFO TEAM