Έπεσε «μαύρο» στα κανάλια

Έπεσε «μαύρο» στα κανάλια Facebook Twitter
2

Update: Η  Digea ανακοίνωσε στο twitter, ότι "Λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος η εκπομπή του ψηφιακού σήματος έχει διακοπεί προσωρινά. Η εταιρεία κινείται ήδη για την ταχεία αποκατάσταση".

Χωρίς τηλεοπτικό σήμα είναι εδώ και μισή ώρα τα κανάλια . Στις οθόνες έχει πέσει μαύρο καθώς σύμφωνα με τον Σκάι υπάρχει πρόβλημα καθώς έπεσε το σήμα της Digea. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πρόβλημα στην επεξεργασία του σήματος το οποίο θα αποκατασταθεί άμεσα και θα επανέλθει η εικόνα.

Το σήμα των καναλιών έπεσε στις 09.30.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

TV & Media / Καβγάς Παγώνη - Καλλιακμάνη για την κακοκαιρία: «Εσύ μπορείς να φτιάξεις το σπίτι αν καεί;»

«Όταν το κράτος δεν αποζημιώνει σεισμόπληκτους και πυρόπληκτους, είναι λογικό να θέλουν να σώσουν τα σπίτια τους» ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης από την πλευρά του
THE LIFO TEAM