Έπεσε «μαύρο» στα κανάλια

Έπεσε «μαύρο» στα κανάλια Facebook Twitter
2

Update: Η  Digea ανακοίνωσε στο twitter, ότι "Λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος η εκπομπή του ψηφιακού σήματος έχει διακοπεί προσωρινά. Η εταιρεία κινείται ήδη για την ταχεία αποκατάσταση".

Χωρίς τηλεοπτικό σήμα είναι εδώ και μισή ώρα τα κανάλια . Στις οθόνες έχει πέσει μαύρο καθώς σύμφωνα με τον Σκάι υπάρχει πρόβλημα καθώς έπεσε το σήμα της Digea. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πρόβλημα στην επεξεργασία του σήματος το οποίο θα αποκατασταθεί άμεσα και θα επανέλθει η εικόνα.

Το σήμα των καναλιών έπεσε στις 09.30.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy»

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM