Τέλος το Grey's Anatomy για τον Πάτρικ Ντέμπσι

Τέλος το Grey's Anatomy για τον Πάτρικ Ντέμπσι Facebook Twitter
6

Η είδηση είναι trending topic εδώ και λίγες ώρες: Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Grey's Anatomy είναι το τελευταίο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Πάτρικ Ντέμπσι.

Ο ηθοποιός που επί 11 σεζόν υποδυόταν τον γιατρό Ντέρεκ Σέπερντ, έναν από βασικούς χαρακτήρες της ιατρικής σειράς του ABC, δεν θα συνεχίσει σε αυτή. (ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν σπόιλερ!)

Τέλος το Grey's Anatomy για τον Πάτρικ Ντέμπσι Facebook Twitter

Ο χαρακτήρας του Ντέμπσι πέφτει θύμα τροχαίου δυστυχήματος στο επεισόδιο "How To Save A Life" που προβλήθηκε χθες βράδυ, αφήνοντας στη γυναίκα του, Μέρεντιθ Γκρέι (Έλεν Πομπέο), να αποφασίσει αν θα τον αποσυνδέσει από τη μηχανική υποστήριξη που τον κρατά στη ζωή.

Η δημιουργός της σειράς, Σόντα Ράιμς, ανέλαβε να γράψει η ίδια το σενάριο του συγκεκριμένου επεισοδίου -κάτι που είχε να κάνει από το τέλος του 8ου κύκλου- και δήλωσε, μεταξύ άλλων: "Ο Ντέρεκ Σέπερντ είναι και θα είναι πάντα ένας εξαιρετικά σημαντικός χαρακτήρες - για τη Μέρεντιθ, για μένα και για τους φαν. Η απώλειά του θα γίνει αισθητή από όλους. Τώρα η Μέρεντιθ και όλη η οικογένεια του Grey's Anatomy μπαίνουν σε αχαρτογράφητο έδαφος. Οι πιθανότητες για το τι θα συμβεί στο εξής είναι ανεξάντλητες. Οπως θα έλεγε και η Έλις Γκρέι: Το καρουζέλ δεν σταματά ποτέ να γυρίζει".

It's Viral
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Ε η αλήθεια είναι ότι μετά τα 5-6 χρόνια η σειρά έχασε το ενδιαφέρον της. Σαπουνόπερα εχει γίνει, όλοι έχουν πάει με όλους και οι μισοί έχουν πεθάνει. Αν αναστηθεί και κανείς τότε θα μπορούσε να μετονομαστεί "Τόλμη και Ανατομία".
Ποιός σου είπε ότι το βλέπω;Προσπάθησα για τέσσερα millsecond να του δώσω μια ευκαιρία αλλά οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες,.2-3 επεισόδια είδε η γυναίκα μου αλλά ευτυχώς βαρέθηκε.