700 επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι στην έξοδο

700 επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι στην έξοδο Facebook Twitter
1

700 επίορκοι υπάλληλοι θα απομακρυνθούν από το δημόσιο, σύμφωνα με την εφημερίδα «6 μέρες.» Πρόκειται για εφοριακούς, τελωνειακούς, πολεοδόμους, αστυνομικούς, καθηγητές γυμνασίων και λυκείων και γιατρούς του ΕΣΥ με πειθαρχικά παραπτώματα, που ήδη έχουν τεθεί σε . αυτοδίκαιη αργία.

Από το υπουργείο Υγείας θα δουν την πόρτα εξόδου 170 υπάλληλοι, κυρίως γιατροί του ΕΣΥ, διευθυντές κλινικών, φαρμακοποιοί και διοικητικοί υπάλληλοι.

Από το υπουργείο Οικονομικών θα φύγουν 102 εφοριακοί, τελωνειακοί και υπάλληλοι.

Από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης θα δουν την έξοδο 60 αστυνομικοί.

Από το υπουργείο Δικαιοσύνης αναμένεται να φύγουν 71 άτομα, σωφρονιστικοί υπάλληλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, ακόμα και δικαστές.

Από το υπουργείο Εργασίας 75 υπάλληλοι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Στην ίδια λίστα βρίσκονται 160 δάσκαλοι και καθηγητές.

Από το υπουργείο Εξωτερικών θα φύγουν 22 υπάλληλοι

Από το υπουργείο Περιβάλλοντος την πόρτα εξόδου θα δουν 6 άτομα

Από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην έξοδο βρίσκονται 3 υπάλληλοι

Στη λίστα βρίσκονται και ονόματα επιόρκων υπαλλήλων που εργάζονται σε ΟΤΑ..

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LIFO PORTRAITS ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΕΚΘΕΣΗ

Ελλάδα / LiFO Portraits: Εγκαινιάστηκε η μεγάλη φωτογραφική έκθεση αφιερωμένη στην τέχνη του πορτρέτου

Δείτε φωτογραφίες - Παρόντες στην έκθεση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η υπουργός Πολιτισμού, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και σπουδαίες μορφές του πολιτισμού
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΟ NATIONAL GEOGRAPHIC

Ελλάδα / Ο οικισμός της Ελλάδας που αποθεώνει το National Geographic: «Ο ιδανικός προορισμός για ένα οικογενειακό ταξίδι»

Ο ταξιδιωτικός οδηγός του National Geographic αναδεικνύει ένα ακόμη μέρος της Ελλάδας, που ξεχώρισε, μεταξύ άλλων, για τα πλακόστρωτα δρομάκια χωρίς αυτοκίνητα, τα ασβεστωμένα σπίτια και το «γραφικό σκηνικό για περιπλάνηση»
THE LIFO TEAM