Κατασχετήριο για το κτίριο στη Συγγρού και δέσμευση λογαριασμών της ΝΔ

Κατασχετήριο για το κτίριο στη Συγγρού και δέσμευση λογαριασμών της ΝΔ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
11

Ασφαλιστικά μέτρα για δήμευση λογαριασμών της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε η εταιρία Spot Thomson του Δημήτρη Μαύρου για οφειλές του κόμματος, ενώ τράπεζα κατέθεσε κατασχετήριο για απλήρωτα ενοίκια, σύμφωνα με το Press Project.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το κτίριο της Συγγρού ανήκε στην εταιρία του Βωβού που τελικά πτώχευσε (με οφειλές πάνω από 700 εκατ. ευρώ), και εδώ και περίπου 2 χρόνια έχει περάσει στον έλεγχο τράπεζας. Σύμφωνα μάλιστα με παλαιότερο άρθρο του Hot Doc, η ΝΔ φέρεται να μην είχε πληρώσει και το ρεύμα της ΔΕΗ ενώ είχε καταφέρει να μην πληρώνει και το χαράτσι.

Το Press Project αναφέρει ότι εδώ και πολλούς μήνες η Νέα Δημοκρατία έχει κηρύξει εσωτερική στάση πληρωμών και οι εργαζόμενοι στο κόμμα παραμένουν απλήρωτοι.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Πατριωτική εισφορά» στο πλουσιότερο 1% και κατώτατος μισθός 1.000 ευρώ έως το 2027

Πολιτική / Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Πατριωτική εισφορά» στο πλουσιότερο 1% και κατώτατος μισθός 1.000 ευρώ έως το 2027

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης παρουσίασε επίσης φοροελαφρύνσεις για οικογένειες και επιχειρήσεις, θέτοντας το δίλημμα των επόμενων εκλογών ως «διαφθορά ή κυβερνητική αλλαγή»
THE LIFO TEAM
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΕΝΟΣ ΕΒΡΟΣ

Πολιτική / Ο Σταύρος Μπένος αποχώρησε από το σχέδιο «Έβρος Μετά» - «Παραιτούμαι για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας»

Εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι πρόκειται για ζήτημα ευθύνης απέναντι τόσο στην προσωπική του διαδρομή όσο και στους πολίτες της περιοχής
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: «Βάζει ανθρώπους να προσεγγίζουν στελέχη μας και να τους λένε "φύγε από εκεί"»

«Είναι το αποκορύφωμα του θράσους και της έλλειψης επίγνωσης να προσπαθείς να εξαπατήσεις ξανά τον κόσμο που σε έχει καταλάβει», σχολίασε η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» για τον Αλέξη Τσίπρα
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πάει και αυτό το καλοκαίρι» - Το κυριακάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού

Το Μετρό Θεσσαλονίκης και ο Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός, η αύξηση του ΑΕΠ, η ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών, οι νέες συντάξεις χηρείας και οι χαμηλότερες τιμές σε βασικά καταναλωτικά αγαθά, αναφέρονται μεταξύ άλλων, στην κυριακάτικη ανάρτηση του πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM