Κατασχετήριο για το κτίριο στη Συγγρού και δέσμευση λογαριασμών της ΝΔ

Κατασχετήριο για το κτίριο στη Συγγρού και δέσμευση λογαριασμών της ΝΔ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
11

Ασφαλιστικά μέτρα για δήμευση λογαριασμών της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε η εταιρία Spot Thomson του Δημήτρη Μαύρου για οφειλές του κόμματος, ενώ τράπεζα κατέθεσε κατασχετήριο για απλήρωτα ενοίκια, σύμφωνα με το Press Project.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το κτίριο της Συγγρού ανήκε στην εταιρία του Βωβού που τελικά πτώχευσε (με οφειλές πάνω από 700 εκατ. ευρώ), και εδώ και περίπου 2 χρόνια έχει περάσει στον έλεγχο τράπεζας. Σύμφωνα μάλιστα με παλαιότερο άρθρο του Hot Doc, η ΝΔ φέρεται να μην είχε πληρώσει και το ρεύμα της ΔΕΗ ενώ είχε καταφέρει να μην πληρώνει και το χαράτσι.

Το Press Project αναφέρει ότι εδώ και πολλούς μήνες η Νέα Δημοκρατία έχει κηρύξει εσωτερική στάση πληρωμών και οι εργαζόμενοι στο κόμμα παραμένουν απλήρωτοι.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM