Στο σημερινό ‘Α, μπα’: παραλίγο να μεταμορφωθώ στο Υπέρτατο Πνεύμα

Στο σημερινό ‘Α, μπα’: παραλίγο να μεταμορφωθώ στο Υπέρτατο Πνεύμα Facebook Twitter
34


________________
1.


Άκου τώρα να δεις τι έχω πάθει. Αγόρασα σπίτι κ μετά ανακάλυψα πως η ηχομόνωση πρέπει να ήταν άγνωστη λέξη στον κατασκευαστή. Αν οι από πάνω μιλάνε λίγο δυνατά, μπορώ σχεδόν ν ακούσω τι λένε. Τόσα χρόνια που μένω εκεί δεν μ έχει απασχολήσει ποτέ το θέμα γιατί λείπω σχεδόν όλη την ημέρα από το σπίτι και το βασικότερο το διπλανό διαμέρισμα είναι κενό οπότε ούτε ενοχλώ ούτε μ ενοχλούν. Πρόσφατα όμως έμαθα πως θα έρθει η κοπέλα από τας επαρχίας με τα του αρραβωνιάρη να εγκατασταθούν στην πρωτεύουσα. Το μπάνιο μου λοιπόν είναι μεσοτοιχία με την κρεβατοκάμαρά τους. Αν κρίνω από το πόσο ξεκάθαρα άκουσα τις προάλλες το βήξιμο του από κάτω ούτε που θέλω να σκέφτομαι πόσο ξεκάθαρα θ ακούει το ζευγάρι τις ηχηρές δραστηριότητες που λαμβάνουν μέρος στο μπάνιο μου. Το ξέρω πως ακούγεται ηλίθιο αυτό που σου λέω αλλά είναι κάτι που με απασχολεί. Μπορώ να κάνω κάτι; Υπάρχει κάτι ηχομονωτικό; Αλλά πάλι έχω βάλει πλακάκια. Τι θα κάνω; Να βάζω μουσική; Να βάλω χαλιά στον τοίχο σαν τους Ρώσσους; Γνωρίζω βέβαια πως κ αυτοί αερίζονται, αφοδεύουν κ ουρούν αλλά ρε φιλενάδα το δικό μου μπάνιο συνορεύει με την κρεβατοκάμαρά τους!


Αν εσύ ανησυχείς που θα ακούν πότε τραβάς το καζανάκι σου, τι να πουν κι αυτοί, που θα ακούς τι κάνουν στο κρεβάτι τους; Νομίζω ότι μεταξύ σας θα αναπτυχθεί μια ιερή σιωπηλή συμφωνία, «δεν ακούω, δεν σχολιάζω», είτε το θέλετε είτε όχι. Επειδή όμως εδώ είναι το 'Α μπα' που δίνει λύσεις σε όλα τα προβλήματα, κάτι σκέφτηκε η οργανωτική ομάδα: τα πλακάκια αντηχούν επειδή έχουν σκληρή επιφάνεια και η κάλυψη τους δεν ενδείκνυται για προφανείς λόγους. Οπότε σου προτείνουμε τον αντιπερισπασμό: λευκό θόρυβο. Ελπίζω να έχεις android, γιατί εδώ υπάρχει και το σχετικό app που κάνει την καλύτερη δουλειά και είναι δωρεάν.


________________
2.


Μετά από πολύχρονη παραμονή στην Ελλάδα μπορώ να πω ότι αν ρωτήσεις ποια γυναίκα θα θεωρούσαν ωραία, πολλοί θα έλεγαν κάποια ξανθιά με γαλάζια μάτια και ψηλή, το πρότυπο της Σουηδέζας τουρίστριας καλά κρατεί ακόμη, προφανώς θεωρείται ωραίο το Σπάνιο, εξάλλου και στην αρχαία Ελλάδα οι ξανθοί χαίρονταν τιμές ημίθεων ακριβώς επειδή ήταν σπάνιοι. Αναρωτιέμαι όμως, επειδή αυτού του είδους τα στερεότυπα λογικά υπάρχουν παντού, σε χώρες όπου οι ξανθοί υπερτερούν, π.χ.Φινλανδία, έχουν άλλα στερεότυπα ομορφιάς; Κοντοί/ές, καστανοί/ές και μαυρομάτηδες;.....


Υπάρχουν κάποιες εκκεντρικές για εμάς συνήθειες στους πιο ξανθούς λαούς, όπως κάποιες ξανθές Σουηδέζες που βάφουν τα μαλλιά τους κατάμαυρα, που εξηγείται με την αγάπη του ανθρώπου για το σπάνιο και άρα λιγότερο προσιτό, αλλά σε έναν κόσμο που έχει ενωθεί με την τεχνολογία τα στερεότυπα έχουν μεταφερθεί και είναι πιο ομογενοποιημένα. Οι ξανθοί και οι ψηλοί είναι πιο σπάνιοι, και εξακολουθούν να ηγούνται στα πρότυπα ομορφιάς, γενικώς, στον δυτικό κόσμο. Σε περιοχές που ο κινηματογράφος και η ποπ κουλτούρα δεν έχουν διεισδύσει μπορεί να ισχύουν ακόμη άλλα πρότυπα ομορφιάς, αλλά αυτές οι περιοχές στη γη γίνονται όλο και πιο λίγες.


________________
3.

Έχω σοβαρά προβλήματα, επίσης έχω κι ένα «γελοίο» πρόβλημα στο οποίο δεν μπορώ να βρω τη λύση. Με τα χρόνια έχω μάθει το σώμα μου με τα προβλήματά του και συνεπώς τι του ταιριάζει. Ψάχνω λοιπόν ρούχα συνήθως σκούρα, όχι εφαρμοστά, από βαμβάκι (αυτά λόγω υπερβολικής εφίδρωσης που έχω, κι όσο κι αν την ¨ελέγχω¨, είναι εκεί), να μην αφήνουν το στέρνο ή την κοιλιά μου ακάλυπτα κι αν δεν είναι καλοκαίρι να έχουν μακρύ μανίκι όχι ¾ (γιατί αν τα αφήσω αυτά ακάλυπτα είναι σαν την αχίλλειο πτέρνα μου, κρυολογώ),ε, να είναι και χαριτωμένα κι άνετα. Και δεν μπορώ να βρω τίποτα!!! Όχι ότι είμαι τίποτα big spender, αλλά κι αυτά τα 50-80 ευρώ που μπορώ να διαθέσω το χρόνο σε ρούχα, δεν μπορώ να τα ξοδέψω γιατί δεν βρίσκω κάτι να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου, και τώρα μοιάζω με χίπστερ που φοράω εδώ και χρόνια παλιά χιλιοπλυμένα ρούχα! Είμαι υπερβολική ή να αρχίσω να φοράω μια ¨στολή¨ σαν τον Steve Jobs (άπαξ και βρω ένα ρούχο που με βολεύει να το αγοράσω σε 10 κομμάτια, λες και είμαι παρανοϊκή δολοφόνος)?!

Για μια από τις ανησυχίες σου μπορώ να σε καθησυχάσω: αποκλείεται να μοιάζεις με χίπστερ, γιατί οι χίπστερ φοράνε ρούχα που μοιάζουν παλιά, αλλά δεν είναι παλιά, είναι ολοκαίνουρια που παριστάνουν τα παλιά σε τιμές υψηλής ραπτικής.


Δυσκολεύεσαι επειδή ψάχνεις κάτι πάρα πολύ συγκεκριμένο, και όποιος ψάχνει κάτι πάρα πολύ συγκεκριμένο στα ρούχα, δυσκολεύεται. Αυτό που παρατηρώ συχνά στις γυναίκες είναι ότι νομίζουν ότι έχουν καταλάβει το σώμα τους, αλλά δεν έχουν καταλάβει τίποτα. Βλέπουν στον καθρέφτη ένα αλλοπρόσαλλο τέρας, ενώ είναι μια χαρά κοπέλες, που μπορούν να βάλουν και πιο εφαρμοστά, και πιο χρωματιστά, και δεν καταλαβαίνουν ότι η επιτυχία δεν είναι να κρύβεις αυτά που δεν σου αρέσουν, αλλά να μάθεις να τονίζεις τα καλά σου στοιχεία. Συνήθως δεν ξέρουν ποια είναι τα καλά τους στοιχεία, και τα προσπερνούν στην προσπάθεια να κρύψουν παχάκια και ψωμάκια και δεν ξέρω τι άλλο τις τρελαίνει.


Οι άλλοι όμως δεν μας βλέπουν σαν ακτινογραφία. Το μάτι ψάχνει ένα σημείο για να ξεκουραστεί. Είναι στο χέρι μας να το τραβήξουμε εκεί που θέλουμε, κι ας νομίζουμε ότι πρόκειται για λεπτομέρεια. Οι λεπτοί αστράγαλοι, τα μεγάλα μάτια, η ωραία πλάτη, τα σαρκώδη χείλια, οι ωραία σχηματισμένοι ώμοι – όλοι και όλες έχουν πάνω τους κάτι που είναι όμορφο. Βρες το, στην ανάγκη, ρώτα μια καλή σου φίλη να σου πει τι θα ήθελε να έχει πάνω της από αυτά που έχεις εσύ, και είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγείς.


________________
4.


Βγαινουμε, ολα καλα,ταιριαζουμε, δεν γινεται τιποτα γιατι εγω το μπλοκαρα για πολλους λογους τοτε. Νιωθω μπαζο γιατι χαθηκε η ευκαιρια.
Περναει καιρος να τα τα like παντου ενω εχουμε να μιλησουμε κανα τριμηνο.
και ρωταω λοιπον που με τρωει ο κωλος μου,να στειλω εστω ενα γεια τι κανεις τυπικο η μπα? α μπα?- Αντε γεια


Καλέ ναι, εννοείται, πού είναι το ρίσκο;


________________
5.

Καλημέρα, αγαπητή Α μπα.
Σε διαβάζω καιρό, θεωρώ ότι η στήλη σου είναι από τις πιο ωραίες που κυκλοφορούν στο ίντερνετ.
Χαίρομαι που προτρέπεις τους αναγνώστες να πάνε σε ψυχολόγο. Πήγαινα και γω για 4 χρόνια και πραγματικά κατάφερα να αλλάξω πολλά πράγματα στη ζωή μου και σε μένα και στα 37 μου πια να σταθώ επιτέλους στα πόδια μου.
Το πρόβλημά μου είναι ο μικρότερος αδελφός μου. Εδώ και αρκετά χρόνια φλέρταρε έντονα με το ποτό, τα τελευταία 2 όμως είναι πια αλκοολικός. Μένει ακόμα με τους γονείς μου. Πίνει καθημερινά μετά τη δουλειά και γυρίζει σπίτι μεθυσμένος. Κοιμάται στο πάτωμα και τον βρίσκουν οι γονείς μου την άλλη μερα εκεί. Τρώει ό, τι βρει μπροστά του με αποτέλεσμα να είναι πλέον παχύσαρκος. Σε εξετάσεις αίματος που έκανε οι τιμές του συκωτιού είναι 3πλάσιες του κανονικού. Αντί να μιλάει ωρύεται και δεν μπορείς να συνεννοηθείς μαζί του. Από τη δουλειά εντός των ημερών τον διώχνουν μιας και δεν μπορεί να συνεργαστεί στην κατάσταση που είναι Πάντα τον παρότρυνα να πάει σε ψυχολόγο θεωρώντας ότι προφανώς μιας και μεγαλώσαμε στο ίδιο σπίτι αντιμετωπίζει και κείνος παρόμοια ψυχολογικά. Καταλαβαίνω πως με το ποτό και το φαγητό προσπαθεί να καλύψει συναισθηματικές ανάγκης. Όσες φορές του έχω μιλήσει και τον έχω σχεδόν παρακαλέσει να ζητήσει βοήθεια, πάντα λέει ναι και μετά βρίσκει πρόφαση να μην πάει. Πριν μια βδομάδα που τράκαρε (λόγω του ότι οδηγεί μεθυσμένος έχει τρακάρει άπειρες φορές-παρακαλάω να τον πιάσουν και να του πάρουν το δίπλωμα για να μην πάθει τίποτα και κάποιος άλλος) τον έπιασα και του μίλησα. Μου υποσχέθηκε ότι θα πάει για εξετάσεις. Του είπα ότι θα του πληρώνω τις συνεδρίες σε ψυχολόγο και υποσχέθηκε ότι θα πάει. Έχουν περάσει 4 μερες και δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Τι κάνω από δω και πέρα; Σταματάω να ασχολούμαι; Επιμένω μέχρι να τα καταφέρω; Πονάει κυριολεκτικά η ψυχή μου να τον βλέπω να καταστρέφεται έτσι. Καμιά φορά του βάζω και τις φωνές προσπαθώντας να τον πείσω και μετά με πιάνουν τύψεις που του φώναξα. Τι να κάνω; Σ΄ ευχαριστώ που με «άκουσες».

υ.γ. μιας και ζούμε στην επαρχία δεν υπάρχει πρόσβαση σε κέντρα απεξάρτησης,- downtown

Βρες έναν ψυχολόγο που ξέρει από θέματα εξάρτησης, κλείσε εσύ το ραντεβού, και πες στον αδερφό σου ότι την τάδε μέρα και την τάδε ώρα πρέπει να πάει στο τάδε μέρος για θεραπεία. Η προσπάθεια που κάνεις είναι αξιέπαινη, αλλά πρέπει δυστυχώς να ξέρεις και ότι δεν μπορείς να αναγκάσεις κανέναν να κάνει το οτιδήποτε, όσο και αν αγαπάς, όσο κι αν πονάς. Θα είσαι εκεί αν σε χρειαστεί, και θα κάνεις ό,τι μπορείς, αλλά δεν μπορείς να τον σώσεις.


________________
6.

Α,μπα μου! Τον θέλω! Θέλω τα ματάκια του, το χαμόγελό του, τα χέρια του, τα πόδια του, το σώμα του, τα λόγια του, τις λέξεις του, τις προτάσεις του, τη φωνή του! Πριν από αυτόν είχα πάει με 6 άλλους, όμως με αυτόν ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!. Δεν έχω ξανα-αισθανθεί έτσι! Μου αρέσει αυτός και μου αρέσει ο εαυτός μου όταν είμαι μαζί του! Είμαι γενικά ένα συγκρατημένο και αγχωμένο ον, μαζί του ένιωθα ανάλαφρη, χωρίς έγνοιες και σκοτούρες! Μου είπε όμως ότι είναι φτερό στον άνεμο, ότι δεν μπορεί να καθήσει με καμία και ότι σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε κάποια στιγμή στο μέλλον! Τώρα βρίσκεται αυτός με 3 φίλους του στο βανάκι του και ταξιδεύουν τον κόσμο. Α,μπα μου ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ. Μαζί του. Όπου πάει. Ό,τι κάνει. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι με έκανε να ανακαλύψω μια καινούρια πλευρά του εαυτού μου. Με έκανε να δω πώς είμαι όταν είμαι χαλαρή, ανάλαφρη, χαρούμενη και φουλ ικανοποιημένη στο σεξ. Γιατί τώρα να φύγει; Και τι να κάνω;

Υπάρχει επιστημονικός όρος γι 'αυτό που σου έχεις πάθει. Δεν είναι ανησυχητικό, πρόκειται για πολύ συχνή ασθένεια, που έχει περάσει το 98% των γυναικών σε κάποια στιγμή της ενήλικης ζωής τους. Δεν κολλάει, αλλά δυστυχώς δεν δημιουργεί ανοσία. Κάθε γυναίκα που το έχει περάσει κινδυνεύει να το ξαναπάθει. Όσες δεν έκαναν καλή θεραπεία την πρώτη φορά, κινδυνεύουν να το πάθουν πολλές φορές ακόμα, και υποφέρουν από χρόνια πάθηση.


(Είσαι ένα συγκρατημένο και αγχωμένο ον που ανακάλυψε ότι μπορεί να είναι ανάλαφρο και ανέμελο ον, και του άρεσε πάρα πολύ. Δεν χρειάζεσαι κανέναν για να συνεχίσεις να είσαι όπως θέλεις να είσαι. Ευχαρίστησε τον που σου άνοιξε τα μάτια, αλλά μην τον κάνεις Θεό για κάτι που υπήρχε έτσι κι αλλιώς μέσα σου.)


________________
7.


Χελόου Λένα,
Σε διαβάζω καθημερινά, και έχεις πει ότι εμείς τα κορίτσια (φαντάζομαι και τ'αγόρια) πρέπει να προσέχουμε την εμφάνισή μας, με την έννοια ότι παίζει ρόλο, να είμαστε μορφωμένοι, να ξέρουμε τους εαυτούς μας και άλλα τέτοια. Ε ρε συ! Άμα τα κάνουμε αυτά θα γίνουμε οι τέλειοι άνθρωποι. Τι δηλαδή; Δεν θα υπάρχουν απεριποίητοι/αμόρφωτοι/άνθρωποι με παράλογες απαιτήσεις; Δε γίνεται! Μην μου πεις "καλά καν' τα εσύ αυτά και άσε τους άλλους" γιατί όντως είναι σωστό με την έννοια ότι αποκλείεται όλοι να τα κάνουν αυτά και θα ξεχωρίσω. Επομένως αυτές τις συμβουλές τις δίνεις για να ξεχωρίσουμε; Γιατί αν είμαι έξυπνη κι εγώ κι εσύ, μορφωμένες, με χιούμορ, και περιποιημένες, πώς θα δημιουργηθούν τα ζευγάρια; Παρατηρώ ότι τα ζευγάρια συνήθως ταιριάζουν ανάλογα με το χιούμορ τους, τη μόρφωσή τους, την ευφυΐα τους... Δηλαδή πώς;;;;; Μπερδεύτηκα!- πολύ-προβληματισμένη

Αν τα κάναμε όλα αυτά θα ήμασταν οι τέλειοι άνθρωποι και ίσως να ήταν βαρετά. Αλλά έλα που δεν μπορούμε να τα κάνουμε! Δεν γίνεται να γίνουμε τέλειοι. Αυτό που γίνεται, είναι να βελτιώνουμε συνέχεια τους εαυτούς μας και να πλησιάζουμε συνέχεια στην ιδανική κατάσταση. Αυτό που γίνεται είναι να μην απελπιζόμαστε με τις αρνητικές μας πλευρές και να τις εντοπίζουμε και να τις καταπολεμάμε. Αυτό που γίνεται είναι να προσπαθούμε να πλησιάζουμε τους άλλους με αγάπη, να μην τους ζηλεύουμε, να μην τους ανταγωνιζόμαστε και να τους βοηθάμε όπως μπορούμε, χωρίς να ζητάμε ανταλλάγματα. Αν τώρα εσύ τα καταφέρεις και γίνεις δίκαιη, ισορροπημένη και σε τέλεια φόρμα, κινδυνεύεις να φτάσεις στη Θέωση και να εξαϋλωθείς ως Βούδας. Χαλάλι σου!


34

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

14 σχόλια
Αυτο το ντικτιμάζντ είναι μάστιγα που δεν αντέχεται αδερφάκι μου... άκου εκει ο άλλος φτερό στον άνεμο και δεν μπορει να κάτσει με καμιά και θα τα πουν στο μελλον σίγουρα!? Πάρε και εσύ ενα βαν και πετά καλύτερα, θα βρεις πολλά φτερά ανάλαφρα στη διαδρομή!
#7 Με αφορμή το «Χελόου Λένα», θα ήθελα να ρωτήσω, τι καινούρια μόδα είναι πάλι αυτή να γράφουν αγγλικά με ελληνικούς χαρακτήρες;Είδαμε και πάθαμε να αποβάλλουν μερικοί τη συνήθεια των greeklish (οι του εξωτερικού εξαιρούνται καθώς πληκτρολόγιο και κινητό δεν έχουν ελληνικά), και τώρα αυτό. Πόσο ανάποδοι είμαστε τελικά; Το βλέπω στο facebook πολύ συχνά. Πάντως όποιος γνωρίζει τον λόγο της νέας μόδας, θα παρακαλούσα αν δεν του κάνει κόπο να μου τον εξηγήσει.
Ξεκίνησε το 2005 σε γραφιστικες εφαρμογές αρχικά, για χιούμορ και γιατι έμοιαζε πιο φρέσκια ακόμη και η πιο βαρετή ατάκα. Πέρασε σε t shirt, σε ακόμη πιο πολλές εφαρμογές κι έφτασε στο peak της το 2011. Αυτα στο fb ειναι τα απόνερα.
5. Χίλια μπράβο σου για την καλή δουλειά που έκανες με τον εαυτό σου, χίλια μπράβο για την προσπάθεια σου με τον αδελφό σου. Πραγματικά αξιέπαινη. Όμως, τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, ρίξτε τα στη λεκάνη και τραβήξτε και το καζανάκι. Οδηγεί μεθυσμένος....? Όχι ρε φιλενάδα.Όταν ένας φίλος το έκανε κάποτε, η μητέρα του πήρε την αστυνομία και τον "έδωσε". Του πήραν το δίπλωμα για δυο χρόνια. Μέχρι να απεξαρτηθεί δεν τον άφησαν οι δικοί του να ξαναοδηγήσει. Δεν φταίει κανένας να πληρώσει τα προβλήματα τα δικά μας.Υ.Γ. Χρόνια πολλά, με υγεία σε όλους :)
#1 παρ'ότι το app που σου προτείνει η Αμπα είναι καταπληκτικό, υποψιάζομαι ότι η χρηστικότητά του είναι πολύ μικρή. Δεν ξέρω τι θα σκέφτονται οι γείτονές σου κάθε φορά που θα ακούνε κεραυνούς από την τουαλέτα σου .Θα σου αποκαλύψω το μικρό μου μυστικό. Μένω σε ένα ίδιου τύπου σπίτι και βάζω να δουλεύει η ηλεκτρική σκούπα κάθε φορά που κάνω χρήση του μπάνιου. Με τούτα και μ' εκείνα, η νοικοκυροσύνη μου έχει αποκτήσει μυθικές διαστάσεις στην πολυκατοικία
#7 Αν προσπαθείς να μορφωθείς, να αποκτήσεις το τέλειο σώμα, να αποκτήσεις αυτογνωσία με σκοπό να : - βλέπεις τα ελαττώματα των άλλων, - διαφέρεις, - να βρεις γκόμενο,παύεις αυτομάτως να είσαι τέλεια, οι προσπάθειες πήγαν τζάμπα, οπότε λύνεται άμεσα το ζήτημα ...
#1. Χαχαχα δίπλωσα με τα χαλιά στον τοίχο σαν τους Ρώσους! Τα χαλιά στο μπάνιο είναι εξαιρετική ιδέα και πέραν της ηχομόνωσης. Βάλε κανένα χαλί με πολλά σχέδια και θα έχεις πρόσθετα ερεθίσματα να σκοτώσεις το χρόνο σου εκεί μέσα - θα μετράς τα σχέδια του χαλιού αντί να μετράς τα πλακάκια, να διαβάζεις τις ετικέτες των σαμπουάν, να μαθαίνεις απ'έξω τα προγράμματα που αναγράφονται στο πλυντήριο κλπ. Επίσης, τέρμα τα σιχτίρια για τις εξόδους από τη μπανιέρα με τα νερά, επειδή ξέχασες το μπουρνούζι έξω από το μπάνιο· θα ξεκρεμάς το χαλί και θα τυλίγεσαι μ'αυτό, κιουρία, ζεσταίνεις το κοκκαλάκι σου-δε χρειάζεται να σφουγγαρίσεις.
2. Μου θυμισες τα νιατα μου, τοτε που ημουν φοιτητρια και τα βιβλια του Μπ. Βιαν κυκλοφορουσαν απο χερι σε χερι. Το αγαπημενο μου ηταν το ''Και να καθαρισουμε τους κακομουτσουνους'', και αναφερεται ακριβως σε αυτο που ρωτας.
Τσα! Βagle πράγματι σκας γάιδαρο, μα να σκάω πασχαλιάτικα ότι κάτι σου έκανα και μου μούτρωσες. Κάνω μια μεγάλη γιορτινή αγκαλιά σε όλους (χίμαιρα, joni ελάτε κι εσείς!)
Ξεδιψώ με τα δάκρυα αυτών που καταψηφίζουν.Χίμαιρα δε φταίω που με δίδαξες καλά.Αλλά ας είναι,εγώ στην απ'έξω.Για το καλό του κοινωνικού ιστού.
Αγκαλίτσες παντού ❤░▄░█░░░▄▀▀▀▀▀▄░░░█░▄░▄▄▀▄░░░█─▀─▀─█░░░▄▀▄▄░░░░▀▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▄▀░░░░░░░░░█────▀────█░░░░░░░░░░█────▀────█░░░░░@joniμου αρέσει που μέχρι προχτές αποκαλούσες αμερικανιά τα group hugs ツ.