Να τη και η Ελλάδα

Να τη και η Ελλάδα Facebook Twitter
10

Από τα υπέροχα βίντεοκλίπ του Derek Jarman στα '80s, ο Morrissey κατέληξε να βγάλει ένα αμήχανο, κατά τόπους γελοίο low budget κλιπ, για ένα απ' τα ωραία τραγούδια του πιο πρόσφατου άλμπουμ του. 

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο: Ότι ο σκηνοθέτης Sam Esty Rayner γράφει με περηφάνια το όνομά του στην αρχή; Οι τύποι που λένε κάτι και κάνουν άσχετες χειραψίες; Η low budget, ελαφρώς ντροπιαστική εικόνα της μπάντας; Ότι ο Morrissey τραγουδά χωρίς μικρόφωνο; Κάτι μισόγυμνες σέξι κοπέλες που μοιάζουν να είναι από τελείως άλλο ανέκδοτο; Το ότι οι εν λόγω κοπέλες κάνουν κάτι ξαφνικές, δραματικές μισοαστείες κινήσεις;

Τώρα διάβασα και τα εξοργισμένα σχόλια των φαν στο truetoyou (το 'ημι-επίσημο' σάιτ του Morrissey) και διαπίστωσα ότι ο εν λόγω σκηνοθέτης είναι Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΤΟΥ MORRISSEY και έτσι εξηγείται πώς ο τραγουδιστής έδωσε το ΟΚ για την επίσημη κυκλοφορία αυτής της ακαλαίσθητης φτηνιαδούρας. 

Όλα συγχωρούνται στον Morrissey όμως, ακόμα και η αναξιοκρατική οικογενειοκρατία. :)

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Σαν πολλά δεν του συγχωρούμε του Moss τελευταία; Μπορεί να είμαστε μεγάλοι fan, αλλά με κάτι τέτοια δε μας σέβεται. Αν ήθελε low budget, ας έκανε μια συρραφή από τα live που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια! Εκεί θα έβρισκε και πολλά ημίγυμνα κοριτσάκια να το κάνει πιο...πικάντικο!
εγώ πάντως συγκινίθηκα όταν είναι το FILA ME KI ALLO.έστω και γραμμένο με κραγιόν στο μπράτσο της μονδέλας.Μοz είναι αυτός του συγχωρώ τα πάντα.και στηρίζω ανηψούδι σκηνοθέτη.το επόμενό του θα είναι καλύτερο.λαλαλα