Σφοδρές αντιδράσεις για το trailer της «Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους»

Σφοδρές αντιδράσεις για το trailer της «Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους» Facebook Twitter
12

Έντονες αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει το trailer για την προώθηση της «Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους», που έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι της Βουλής.

Το ολιγόλεπτο βίντεο, με σύνθημα «Έλεγξέ το – διάγραψέ το», είναι γυρισμένο στο κέντρο της Αθήνας ενώ για την μουσική του επένδυση χρησιμοποιήθηκε το τραγούδι «Gimme Some Truth» που ερμηνεύει ο John Lennon στο άλμπουμ «Ιmagine».

Για «άθλια κομματική διαφήμιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου», έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, σημειώνοντας πως «προσβάλλει ευθέως το δημοκρατικό πολίτευμα. Η Bουλή δεν είναι προπαγανδιστικός μηχανισμός μονοκομματικού κράτους, ούτε ντουντούκα κομματικής προπαγάνδας. Καλούμε την κυβέρνηση επιτέλους να βάλει την κα Κωνσταντοπούλου στη θέση της».

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Αδωνις Γεωργιάδης αναρωτήθηκε μέσω twitter, «με ποιο δικαίωμα» έφτιαξε τέτοιο trailer η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Πρόεδρος της Βουλής σε ρόλο τρεϊλερατζή», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι και συνεχίζει: «Κάθε μέρα και μια δυσάρεστη έκπληξη επιφυλάσσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα. Τελευταίο της χόμπι από ό,τι φαίνεται είναι η κατασκευή διαφημιστικών τρέιλερ με τις απόψεις της. Σε ένα από αυτά ακούγεται το τραγούδι του Τζον Λένον «Just gimme some truth» και καλείται (!) ο κόσμος να «ελέγξει» και στη συνέχεια να διαγράψει το δημόσιο χρέος! Κανένα πρόβλημα, η Ελλάδα έχει χώρο και για τους γραφικούς. Μόνο που αυτό το κακότεχνο βίντεο εμφανίζεται με τη σφραγίδα της Βουλής των Ελλήνων!

»Μπορεί τα κόμματα να μην έχουν ενημερωθεί, μπορεί τα μέλη του προεδρείου της Βουλής να το αγνοούν, το βίντεο όμως προβάλλεται ήδη στο κανάλι της Βουλής στο ίντερνετ. Η κατάσταση νομίζουμε ότι γίνεται επικίνδυνη. Η χώρα έχει νόμιμη κυβέρνηση και η οποία θα πρέπει να απαιτήσει από την Πρόεδρο της Βουλής να κατεβάσει το τρέιλερ και να της συστήσει- φιλικά έστω-να μη φυτρώνει εκεί που δεν την σπέρνουν».

«Η Κωνσταντοπούλου ως "ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ" έφτιαξε τρέιλερ για την επιτροπή για το χρέος» σχολιάζει στο twitter ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM