Κομισιόν: Η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει κάποια κίνηση

Κομισιόν: Η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει κάποια κίνηση Facebook Twitter
5

Κατά την αυριανή συνεδρίαση του EuroWorking Group αναμένεται να γίνει μία αποτίμηση της κατάστασης με τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις, ενώ οι συζητήσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Αλεξάντερ Βιντερστάιν, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Τόνισε ακόμα πως «η Ελλάδα είναι αυτή που θα πρέπει να κάνει κάποια κίνηση».

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, σε ό,τι αφορά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα, η εκπρόσωπος Αννίκα Μπράιντχαρντ ανέφερε ότι η Επιτροπή δεν σχολιάζει εικασίες σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές σε αποφάσεις που έχουν ληφθεί για το θέμα των ρωσικών εισαγωγών από την ΕΕ. Παράλληλα, υπενθύμισε ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες έλαβαν ομόφωνα σχετική απόφαση στις 19 Μαρτίου από την οποία, όπως τόνισε, καμία κυβέρνηση κράτους μέλους δεν έχει δηλώσει ότι παρεκκλίνει.

Ειδικά για το θέμα του ρωσικού εμπάργκο στις εξαγωγές φρούτων και γενικά αγροτικών προϊόντων από την ΕΕ, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Ντανιέλ Ροζάριο, υποστήριξε ότι η Επιτροπή αναμένει την ίση μεταχείριση όλων των κρατών μελών και πως οι χώρες μέλη της ΕΕ θα πρέπει να εκφράζονται με ενιαία φωνή έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: «Βάζει ανθρώπους να προσεγγίζουν στελέχη μας και να τους λένε "φύγε από εκεί"»

«Είναι το αποκορύφωμα του θράσους και της έλλειψης επίγνωσης να προσπαθείς να εξαπατήσεις ξανά τον κόσμο που σε έχει καταλάβει», σχολίασε η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» για τον Αλέξη Τσίπρα
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πάει και αυτό το καλοκαίρι» - Το κυριακάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού

Το Μετρό Θεσσαλονίκης και ο Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός, η αύξηση του ΑΕΠ, η ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών, οι νέες συντάξεις χηρείας και οι χαμηλότερες τιμές σε βασικά καταναλωτικά αγαθά, αναφέρονται μεταξύ άλλων, στην κυριακάτικη ανάρτηση του πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM
ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για μετρό Θεσσαλονίκης: «Ξεκινά ο σχεδιασμός της επέκτασης προς τις βορειοδυτικές συνοικίες»

Ο πρωθυπουργός παρέστη στα εγκαίνια της επέκτασης του μετρό Θεσσαλονίκης προς την Καλαμαριά - Οι πέντε νέοι σταθμοί θα ανοίξουν για το επιβατικό κοινό στις 3 το μεσημέρι
THE LIFO TEAM