Mιχαλολιάκος: Κε Σαμαρά είπατε για «ορδές λαθρομεταναστών», τι παραπάνω είπαμε εμείς;

Mιχαλολιάκος: Κε Σαμαρά είπατε για «ορδές λαθρομεταναστών», τι παραπάνω είπαμε εμείς; Facebook Twitter
SOOC
7

Σε μία φράση του κ. Σαμαρά που είχε προηγηθεί στηρίχθηκε ο αρχηγός της Χ.Α. για να υπερασπιστεί τις θέσεις του κόμματος του και να εγκαλέσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις διώξεις σε βάρος των βουλευτών της οργάνωσης. Προηγουμένως ο κ. Σαμαράς είχε μιλήσεις για «ορδές λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει τις πόλεις», κατηγορώντας την κυβέρνηση για τις πολιτικές της.

«Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για ορδές λαθρομεταναστών που έχουν καταλάβει τις πόλεις. Τι παραπάνω είχαμε πει εμείς, που η κυβέρνησή του μας χαρακτήρισε εγκληματική οργάνωση για αυτά τα λόγια;», είπε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, που ανέβηκε στο βήμα αμέσως μετά από τον Αντώνη Σαμαρά.

Στηριζόμενος επίσης στη λέξη "λογοκρισία" με την οποία απάντησε ο πρώην Πρωθυπουργός στη Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν εκείνη τον εγκάλεσε για σεξιστικό σχόλιο, ο κ. Μιχαλολιάκος
είπε:

«Ο κ. Σαμαράς μίλησε για λογοκρισία. Ενημερώνω το σώμα ότι αποσπάσματα από αγορεύσεις βουλευτών της ΧΑ έχουν μπει στη δικογραφία που έγινε με τις πολιτικές παρεμβάσεις εκείνης της εποχής που αποκαλύφθηκαν με το περίφημο βίντεο Μπαλτάκου, το οποίο ουδέποτε συζητήθηκε σε αυτή την αίθουσα».



7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM