Πανούσης: "Θέλουμε καταδρομείς με λουλουδάκια;"

Πανούσης: "Θέλουμε καταδρομείς με λουλουδάκια;" Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
22

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, μίλησε το πρωί στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή. Ο κος Πανούσης μίλησε μεταξύ άλλων και για τις παρελάσει και σχολίασε την υπόθεση με τα συνθήματα των ΟΥΚ σε επίμαχο βίντεο.

 

«Να δούμε σε άλλες χώρες, πως το βλέπουν το θέμα; Εγώ δεν συμφωνώ με τα τραγούδια που λένε ότι εμείς θα πάρουμε την πόλη. Παρά ταύτα, όμως ο καθένας έχει έναν ρόλο. Θέλουμε να έχουμε καταδρομείς οι οποίοι θα έχουν ένα λουλουδάκι και τη δύσκολη ώρα θα τους λέμε –που είστε;- Πραγματικά δεν χρειάζεται να υπάρχει αυτό το κλίμα. Τα συνθήματα αυτών των μονάδων θα είναι συνθήματα θάρρους. Εμείς τι θέλουμε; Λευκό χαρτί; Ούτε συνθήματα, ούτε ιστορία, ούτε θρησκεία; Άρα αυτά τα θέματα θέλουν ψυχραιμία», ανέφερε σχετικά με τις παρελάσεις και τα συνθήματα των ΟΥΚ ο Γιάννης Πανούσης.

22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM