Μια φωτογραφία αναζητεί λεζάντες

Μια φωτογραφία αναζητεί λεζάντες Facebook Twitter
111

Δοξολογία στον Ι.Ν. Διονυσίου Αρεοπαγίτου για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου...

Παρόντες όλοι οι "σημαντικοί": Απ' τον Μητροπολίτη Πειραιώς μέχρι τον Παυλόπουλο, κι απ' τον Τσίπρα μέχρι τον Σαμαρά και τον Καμμένο. 

Αυτή η δοξολογία τα είχε όλα.

Και τα είπε όλα, για τη σημερινή κατάσταση της χώρας. 

Μία εικόνα όμως ξεχώρισε. 

Χρειάστηκε να ψάξω για να επιβεβαιώσω ότι η παρακάτω φωτογραφία είναι αληθινή. Είναι. 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΕΖΑΝΤΑΣ. 

Μια φωτογραφία αναζητεί λεζάντες Facebook Twitter

Αφήστε σε σχόλιο τη λεζάντα που προτείνετε να μπει (όχι υβριστικές), και αύριο η πρόταση με τις περισσότερες θετικές ψήφους στα σχόλια θα γίνει η *επίσημη λεζάντα της εν λόγω ιστορικής φωτογραφίας*, και θα την προσθέσουμε κάτω απ' την εικόνα.

   

 

 

 

111

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

20 σχόλια
Σαμαράς <<Γιά σκεφτείτε ρε παιδιά, σε τι θεσμό να μετονομάσουμε την Εκκλησία΄>>Κων/πούλου<<Αντώνη μην μ'αναγκάσεις να σε πετάξω έξω>>Τσίπρας<<'Εχει δίκιο ο Αντώνης, κι εγώ έχω φάει το κεφάλι μου>>
Σαμαράς (προς Τσίπρα σιγοψιθυρίζοντας και προσπαθώντας να μην ακουστεί) : Ρε συ Άλεξ πως την αντέχετε??? (προφανώς για τη Ζωή)Τσίπρας (με πανικόβλητο βλέμμα, επίσης πολύ σιγά) : Σκάσε ρε μαλάκα και θα μας ακούσει!!!!!!!
Εγω φανταζομαι συννεφακια πανω απ'τα κεφαλια τους:Τσιπρας: ''Ψοφα''.Σαμαρας: ''Ψοφα''.Κωνστανοπουλου: ''Ελεος, πατερ, τελειωνε, με χτυπαει η γοβα''.Κουντουρα: ''Φωτογραφος; Προφιλ τρουα καρ, ασχετοι!"
Κι εγώ με συνεφάκια τους σκέφτηκα αλλά:Τσίπρας: Το πρόσωπο της Μέρκελ σκυθρωπήςΚουντουρά: Το πρόσωπο του Πούτιν χαμογελαστούΣαμαράς: Το πρόσωπο του Τσίπρα με τα χέρια στο πρόσωπο (όπως στο σποτ ΝΔ) πιθανώς ανάμεσα σε παρενθέσειςΚωνσταντουπούλου: ...το πρόσωπο του ίδιου της του εαυτού