Μια φωτογραφία αναζητεί λεζάντες

Μια φωτογραφία αναζητεί λεζάντες Facebook Twitter
111

Δοξολογία στον Ι.Ν. Διονυσίου Αρεοπαγίτου για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου...

Παρόντες όλοι οι "σημαντικοί": Απ' τον Μητροπολίτη Πειραιώς μέχρι τον Παυλόπουλο, κι απ' τον Τσίπρα μέχρι τον Σαμαρά και τον Καμμένο. 

Αυτή η δοξολογία τα είχε όλα.

Και τα είπε όλα, για τη σημερινή κατάσταση της χώρας. 

Μία εικόνα όμως ξεχώρισε. 

Χρειάστηκε να ψάξω για να επιβεβαιώσω ότι η παρακάτω φωτογραφία είναι αληθινή. Είναι. 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΕΖΑΝΤΑΣ. 

Μια φωτογραφία αναζητεί λεζάντες Facebook Twitter

Αφήστε σε σχόλιο τη λεζάντα που προτείνετε να μπει (όχι υβριστικές), και αύριο η πρόταση με τις περισσότερες θετικές ψήφους στα σχόλια θα γίνει η *επίσημη λεζάντα της εν λόγω ιστορικής φωτογραφίας*, και θα την προσθέσουμε κάτω απ' την εικόνα.

   

 

 

 

111

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

20 σχόλια
Σαμαράς τζαμπ μαγκ:"αν δεν ηταν αυτή δίπλα θα τον εδερνα..."Τσίπρας παίρνοντας χαμπαρι τα νεύρα του σαμαρα:"μα που είναι ο γιανης όταν τον χρειάζομαι;σε ποια εκκλησία κληρωθηκε;"Ζωή καταλαβαίνοντας το άγχος του τσιπρα:"Πρόεδρε μη σκιαζεσαι καθαρίζω εγώ αν χρειαστεί,του δίνω μια στο μάτι..."Το μοντελο:"μας ψεκάζουν ή θυμιατιζει ξανά ο πάτερ;"
Η αγάπη μου γκριζάρει και γερνάΤης λέω "θα βγούμε όταν θα φτάνουν τα λεφτά"από :(Η επίσκεψη του Καίσαρα - 2003, Φοίβος Δεληβοριάς)Ήμουν κι εγώ στο Μέγαρο ΜαξίμουΣυγχάρηκα τον Καίσαρα κι εγώΜε τη γυναίκα μου και την υπέρτασή μουΚαι την αθόρυβη Αμερική μουστο σχολείο με φωνάζανε μουγκόΤσακώθηκα με τη Δαφνούλα μουΤην αγαπούλα μουΠριν έρθω εδώΤην ώρα που δοκίμαζε το μαύρο φουστάνι τηςΕίδε μες στη ντουλάπα το στεφάνι τηςΜου το `πε μα δεν πρόσεχα εγώΚαι μου είναι θυμωμένη τώρα εδώ.Για κοίτα με τι κομπορρημοσύνηΜιλάει κι αλλού κοιτάζει ο εκλεκτός.Τι νόημα έχει να ζητήσω ελεημοσύνηΣ’ αυτόν που πάει για πλάκα στη Σελήνηστο στρατό ήμουνα πάντα ο ντροπαλόςΚρατάει ένα ποτό στο χέρι τηςΚαι το μαχαίρι τηςΣτο άλλο κρυφάΠως έλαμπε τη μέρα που τη γνώρισαΑπ’ τη δουλειά ποτέ μου δεν τη χώρισαΉθελα να την προστατέψω απλάΑπό τη χούντα κι απ’ τον θώκο μου μετά.Τριγύρω οι φίλοι μου και οι εχθροί μουΚι έξω ο λαός να καίει και να βογκάΛες να την πήρα λάθος τη ζωή μου;Λες να `χει λάθη η αριθμητική μου;στα κάλαντα κρατούσα τα λεφτάΑυτός παντρεύτηκε μια αδίστακτηΞανθιά λαλίστατηΤον κυβερνά.Του βάζει υπουργούς τις φίλες τηςΝόμοι και ζωδια οι πρώτες ύλες τηςΗ αγάπη μου γκριζάρει και γερνάΤης λέω "θα βγούμε όταν θα φτάνουν τα λεφτά".Πιστεύω σ’ ένα σπίτι σαν των άλλωνΚι ας είναι ιδιοκτήτης πάντα αυτόςΝοίκια, κοινόχρηστα και ρήτρες άλλ’ αντ’ άλλωνΚι είμαι πολύ χλωμός εκτός των άλλωνΚινέζο με φωνάζει ο λαόςΘα φύγει πάλι ο Καίσαρ αύριοΚι από μεθαύριο ξανά γυμνόςΠλησιάζω, την χαϊδεύω ήσυχαΚάποτε δε θα ζούμε τόσο αφύσικαΘέλω να κλάψω μα είμαι γελαστόςΕίμαι ο Έλληνας πρωθυπουργός.Κάπου στη γη στα βάθη της νυκτόςΕίμ’ ένας Έλληνας πρωθυπουργός.
"Έλληνες αρχηγοί πολιτικών κομμάτων": Τους χωρίζουν τοσα πολλά αλλά στο τέλος τους ενώνει η ίδια η Ζωή.Με συννεφάκια:Τσίπρας: Αφού βγήκαμε τελικά γιατί ερχόμαστε ακόμα εκκλησία;Ζωή: Να κοιτάξω τον κανονισμό της βουλής τι λέει...Σαμαράς: Σιωπή! Προσπαθώ να πιάσω σήμα με τον θεό.
Σαμαράς: Όταν εμείς περιοδεύαμε στις εκκλησίες και στα κατηχητικά εσείς ακόμα δεν γνωρίζατε τι γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα.Τσίπρας: Άκου να μου πει πως "αυτή μέχρι και στην εκκλησία θα σε βάλει να πας", εγώ είμαι αριστερός κύριε! απλά βρίσκομαι σε μια στιγμή αδυναμίας, άλλωστε έχω να κυβερνήσω και μια χώρα, μια χώρα που έχει ανάγκη πολιτικούς που να αφουγκράζονται τις θεολογικές της ανησυχίες. Πφφ μα τι λέω, αχ να χα ένα ουζάκι τώρα....Κωνσταντοπούλου: Να δεις τώρα που σκέφτεται να μου τη χαλάσει το παλιόπαδιο για να πάει στο γκάζι για ψαρομεζέ. θα τον ξεμαλιάσω τρίχα τρίχα, μα καλά δεν καταλαβαίνει πως όλοι οι σύντροφοι στη Ρωσία τα χουν καλά με την εκκλησία? Εδώ δηλαδή ότι θέλουμε θα κάνουμε? Του κεφαλιού μας δηλαδή? Πως θα μας δώσει λίγη σημασία ο Βλαντ? πφφ amateursΚουντουρά: Mμμμ, φέτος λέω να κάνω τον μπακαλιάρο πλακί! ντοματούλα, κρεμμυδάκι πατατούλες, μαϊντανό ψιλοκομμένο, λίγο σκόρδο, θυμάρι, δάφνη.. μμμ θα ναι χάρμα!