Μια φωτογραφία αναζητεί λεζάντες

Μια φωτογραφία αναζητεί λεζάντες Facebook Twitter
111

Δοξολογία στον Ι.Ν. Διονυσίου Αρεοπαγίτου για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου...

Παρόντες όλοι οι "σημαντικοί": Απ' τον Μητροπολίτη Πειραιώς μέχρι τον Παυλόπουλο, κι απ' τον Τσίπρα μέχρι τον Σαμαρά και τον Καμμένο. 

Αυτή η δοξολογία τα είχε όλα.

Και τα είπε όλα, για τη σημερινή κατάσταση της χώρας. 

Μία εικόνα όμως ξεχώρισε. 

Χρειάστηκε να ψάξω για να επιβεβαιώσω ότι η παρακάτω φωτογραφία είναι αληθινή. Είναι. 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΕΖΑΝΤΑΣ. 

Μια φωτογραφία αναζητεί λεζάντες Facebook Twitter

Αφήστε σε σχόλιο τη λεζάντα που προτείνετε να μπει (όχι υβριστικές), και αύριο η πρόταση με τις περισσότερες θετικές ψήφους στα σχόλια θα γίνει η *επίσημη λεζάντα της εν λόγω ιστορικής φωτογραφίας*, και θα την προσθέσουμε κάτω απ' την εικόνα.

   

 

 

 

111

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

20 σχόλια
Στιγμιότυπο από τον χθεσινό διαγωνισμό «ξινής γκριμάτσας» που διεξήχθη στον Ι.Ν. Αγ. Διονυσίου του Αεροπαγίτου. Νικήτρια αναδείχθηκε η Ζωή που μετά το τέλος του διαγωνισμού μας εκμυστηρεύθηκε ότι για να την πετύχει σκεφτόταν επίμονα την Ντόρα Μπακογιάννη
Τσίπρας: «Τι θέλω εγώ εδώ; Τι θέλω εγώ εδώ;Καλύτερα ν' ανοίξει οι γη και μέσα της να μπω».Σαμαράς: «Περασμένα μεγαλεία και... θυμώντας τα να κλαις».Κωνσταντοπούλου: «Οι εικόνες χρειάζονται συντήρηση».
χαχαχαχαχα! ειναι λες και σαμαρας και τσιπρας ειναι μαθητες δημοτικου και η κωσταντοπουλου στο κεντρο η δασκαλα που τους μαλωνει...Σαμαρας: Μα μου πηρε την κυβερνηση μεσα απο τα χερια!Τσιπρας: Δε φταιω εγω κυρια ο Αντωνακης φταιει!Κωνσταντοπουλου: Σκαστε και οι 2 αλλιως θα παρετε πενθημερη απο τη Βουλη!
Κάνοντας πράξη τη ρήση του αείμνηστου Χριστόδουλου("Ελάτε -στην Εκκλησία- όπως είστε..."), εμφανίστηκαν στη Δοξολογία στον Ι.Ν. Διονυσίου Αρεοπαγίτου για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, οι τρεις ανώτατοι πολιτειακοί άρχοντες(μετά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας): δίχως γραβάτα ο πρωθυπουργός, δίχως θηλυκότητα η πρόεδρος της Βουλής και δίχως την εξουσία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σαμαράς : Λες στα καζάνια της Κολάσεως να έχουμε Πρόεδρο την Κωνσταντοπούλου να μην ξέρουμε από πού να φύγουμε ?Τσίπρας : Πάλι καλά που είμαστε την Ελλάδα και όχι στην Ινδία να πρέπει να καθόμαστε σε τίποτα καρφιά τώρα …Κωνσταντοπούλου : Αν σε αυτό το ριχτό που φοράει ο παπάς ρίξεις και μία σάρπα το φοράς άνετα σε μια δεξίωση !Κουντουρά : Σε συνάντησα στην πλαζ και φορούσες τυρκουάζ - και φορούσες τυρκουάζ, στο λαιμό μαντήλι
Σαμαράς: Από που ακούστηκε αυτό; Ωχ σε λίγο θα μυρίσει κιόλας;Τσίπρας: Η Ζωή;; Λές;;Κουντουρά: Με ζηλεύουν γιατί είμαι όμορφη και με κυνηγά συνέχεια ο φακός!Κωνσταντοπούλου: Ααααχ! Της την άναψα της ψωνάρας!