Υπέρ της μετονομασίας της Γαλακτοκομικής Σχολής σε «Βαγγέλης Γιακουμάκης» ο Μπαλτάς

Υπέρ της μετονομασίας της Γαλακτοκομικής Σχολής σε «Βαγγέλης Γιακουμάκης» ο Μπαλτάς Facebook Twitter
8

Σύμφωνος με την ιδέα της μετονομασίας της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων σε «Βαγγέλης Γιακουμάκης», εμφανίστηκε ο υπουργός Παιδείας προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του 20χρονου φοιτητή.

Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία μέσω Facebook για την αλλαγή του ονόματος της σχολής, ο κ.Μπαλτάς σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha, χαρακτήρισε αυτή την πρωτοβουλία ως «μια καλή ιδέα» και εξήγησε ότι «πρέπει να μείνει η μνήμη αυτού του πρώτου θύματος για να την έχουμε μόνιμα στο μυαλό μας, ότι έχουν συμβεί στην Ελλάδα τέτοια πράγματα».

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM